Visszatérés teljesen az anyatermészethez?

Egyre több mindenben megvalósítható ez szerintem! A városi bőség olykor kincseket is rejt. Furcsamód pont a globalizáció segíthet eljutni arra a szinte, hogy a természetes, bio, és a világban nem sokat utaztatott dolgok kerülhessenek be a háztartásunkba.

Van például a netbiobolt.hu nevű webshop ahol vannak teljesen bio és natúr tisztítószerek, pedig eredetileg bio élelmiszerek miatt kezdtem szörfölni a világhálón. De ez így többet hozott, mint vártam. Reform-ételek után kutattam, aztán még megjelentek a NetBiobolt palettájáról beszerezhető új vitamin típusok is a szemem előtt, amilyeneket korábban nem szedtünk itthon. De innen pl. K1-vitamint is szoktunk már venni, illetve kísérletezünk az ő multivitamin-típusaikkal is.

Olyan gyógyhatású készítményeket találunk továbbá a shopjukban, mint a Perozin fájdalomcsökkentő krém, és a rozmaring gél, amik viszont megérnek pár bővített mondatot. Mert szeretném, hogy tudjon róluk mindenki más is, akihez most szólni tudok…

A Perozin fájdalomcsökkentő krém nekem izomfájdalmat enyhített már többször is, igen hatékonyan. Mentol, mezei menta, rozmaring, egy csomó ismert összetevő, meg még több kevésbé ismert, amik mind el tudják lazítani az izmokat. Olyan mostantól nem lesz, hogy ez a krém nincs itthon nálunk, tartalékban… Ragaszkodom hozzá. Hűsít és végre tényleg egy olyan cucc, ami hat is, és ezt nem csak állítják róla.

A másik említett kedvenc az a rozmaring gél, ami szintén jó ezekre. Nekem ez is bevált legalábbis, csak ez még reumás panaszokra is ajánlott. A masszőrök is többen használják. Én megterhelő munkát végzek, sok szokott lenni rajtam a kisebb zúzódás is – utóbbiakra mindig ezt viszem fel. Szerintem végeredményben csodaszernek mondható mindkettő.

A vitamin termékcsoportról hadd beszéljek még: 160-nál több terméket tudtam itt kilistázni!… És olyanok is vannak tehát, amik mind kevésbé ismertek. Ez volt a mi belépőnk az egészségesség világába!

Ha csak bio dolgokat vesztek egy ponttól fogva, hirtelen megértitek – mert vélhetően átnézitek az összetevők listáját -, hogy általában mindennel túl felelőtlenek voltatok eddig. Kinek van ideje átböngészni annyi összetevős felsorolást? – mondják sokan. Hát rá kell szánni az időt… Értsétek meg, hogy a hosszútávon való számolásból mindig az derül ki, hogy éveket jelenthet mindez az életetekből! Éveket! Továbbá az sem mindegy, hogy milyen irányba halad a bolygónk élhetősége. Sikerül-e azt normálisan megtartani?… A bioval (pl. a netbiobolt.hu-val) ehhez is hozzájárulhattok mind.

Sima kosaras rendszer működik a webshopjukban is, mint máshol – minden pofonegyszerű. Komoly adut tesznek a kezetekbe, hogy tudatosan élhessetek. És egészen spórolós a rendelés, nem sok a kiszállítási díj, meg fogja érni a tudatosság!

Szóval, ha bio dolgokat kerestek, mert visszavágytok ti is egy kicsit az éltető természetességhez, legyen az étel, tisztítószer, vagy bármilyen vitamin, akkor netbiobolt.hu!