Használj te is természetesen tápláló és hidratáló arckrémet

Aki rendszeresen olvas, pontosan tudja, hogy mennyire fontos számomra a környezetvédelem, ami nemcsak a tág környezetre vonatkozik, hanem a háztartásban is szeretem képviselni a természetes vonalat, amiből csak tudom én magam állítom elő a szükséges alapanyagokat, amire szükség van a háztartásban, mint a tisztítószerek, vagy például komposztálni is szoktunk, ami szintén nagyon fontos.

Legutóbb tesómnak mutattam meg, hogyan tud készíteni otthon egyszerűen mosógélt, ami nagyon kevés befektetéssel jár, hiszen csak egy párszáz forintos mosószappanra van szükség, amely bármelyik drogériában megvásárolható. Ezt a szappant egyszerűen csak le kell reszelni, majd vízzel hígítani és együtt felfőzni, amikor pedig kihűl, akkor nincs más dolgunk, mint egyszerűen össze kell turmixolni, és az így kapott gél lesz a mosógél, amit a mosásnál ugyanolyan hatékonysággal tudunk használni, mint a boltban megvásárolható kész termékeket, amikben sokkal több olyan anyag van, ami károsítja a környezetet, ráadásul még jóval drágább is a végösszeg, hiszen a pár száz forintos szappanból rengeteg liter mosógélre tehetünk szert.

csiganyál krém

Csiganyál krém arcra

A húgommal folytatott beszélgetés során felmerült, hogy nem sikerül eltüntetnie a pattanásokat az arcáról, és az egyik oldalon egy kis területen bőrpír jelentkezett, amit szintén nem tud eltávolítani. Ha már természetes dolgokról van szó, akkor, azt hiszem, most sokan meg fognak lepődni, de van olyan csiganyál krém, ami kimondottan arcra készül, és nagyon hatékonyan lép fel a bőrproblémák ellen. Ez a krém 65 százalékban tartalmaz szűrt csiganyálat és ezen kívül tartalmaz még 100 százalék tisztaságú hialuronsavat. Ezek együttese csökkenti a bőrön a pattanásokat és a bőrpírt, valamint a ráncokra és egyéb bőrhibákra is jótékony hatással van. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően nagyon jól hidratált lesz a bőr, és rövid időn belül kifejti a regeneráló hatását. Ennek köszönhetően tűnnek el az említett bőrproblémák.

A csiganyál krém első hangzásra meglepő lehet. Húgom is nagy, kerek szemekkel nézett rám, de mikor a részleteket elolvasta a Florence webáruház oldalán, ahol meg lehet rendelni a Florence BIO csiganyál arckrémet 100 milliliteres kiszerelésben, akkor már minden világossá vált számára. A termék leírásából kiderült az is, hogy a csiganyálon és hialuronsavon kívül goji bogyó kivonatot, valamint shea vajat, aloe verát, damaszkuszi rózsavizet, valamint különböző olajokat, mint a jojóba is az argán olaj is tartalmaz ez az arckrém.

Miután elolvasta az oldalon leírtakat, azonnal le is adta a megrendelést. Ezt a döntést én is támogattam, hiszen olyan összetevőket tartalmaz az arckrém, ami biogazdálkodásból származik. A csigák csigafarmon élnek békésen, a csiganyál eltávolítása nem jár fájdalommal. Ráadásul nagyon nagy előny szerintem az, hogy műanyagmentes, valamint parabént és szulfátot sem tartalmaz az arckrém. Erre minden esetben fontos odafigyelni! Természetesen klinikailag és bőrgyógyászatilag is tesztelt arckrémről van szó. A hatásáról nem csak az oldalon olvasható információkból lehet következtetni, hanem a közzétett vélemények alapján is. Ezeket is érdemes átböngészni, sok minden kiderül belőle, többek között az, hogy kinek milyen bőrproblémáját oldotta meg a csiganyál krém.