Természetes tisztítószer, egészséges közlekedési formák

A reformgondolkodás felülírt az életemben egy csomó mindent az elmúlt években és semmit nem bántam meg ezek közül! A Viczai Kft., a Gepida Pedelec, a bio tisztítószerek, és sorolhatnám még ennek az új életnek az összetevőit, a kedvenc márkáimat és az újítás “vezényszavait”, de a lényeg az átfogóan újszerű gondolkodás.

Nem használok már túl sok vegyszert tehát itthon és lett egy kedvenc biciklis boltom is. Ezek mind-mind kellettek. A biciklizésre való átváltás nem mindig sima, de ha van egy ilyen üzlet, mint a Motorbolt a Viczai Kft-hez köthetően, akkor mindig minden rendelkezésre áll majd örökké. Nem mintha egy autó ne tudna produkálni mindenféle hibát, ami miatt javítani kell, de a bicikli esetén szerintem ez az egész könnyebb és olcsóbb is – megrendelhető a legtöbb dolog például a motorbolt.co.hu-ról.

Nagy divat lett mondjuk mostanában a roller. Tetszik, nem tetszik, óriási teret fognak ezek is hódítani maguknak. Miért bérelnétek akkor mindig ilyet? Vásároljatok a Motorbolt webes kínálatából választva. A főoldalon máris fogad minket a felirat: Rollerek széles választékban. Bárki bármit mond, ez is a jövő része (kiváló közlekedési eszköz, csak a szabályozása miatt kétkednek még páran), és utat fog törni magának a KRESZ-ben is. Szóval a szabályozottság hiánya nem lesz akadály. Sem a kiforratlansága.

Ha beírjátok a keresőjükbe, hogy “roller”, az azért jó ötlet, mert látjátok a kellékeket, kiegészítőket, alkatrészeket is hozzájuk. Mert a jó webshop (és ez az) nem csak értékesíti a terméket, hanem biztosítja annak utóéletét is. Rollergumi, extra rövid szeleptű, stb. 150.000-től 350.000-es árig találtok többféle kategóriát magukból a kétkerekűekből is.

De említettem a Gepida Pedelec márkát még!… Ők nagyon jók például e-bikeban. Magyar cég, a tervezés, összeszerelés terén is hazai, de nagyon magas minőséggel betörtek a nemzetközi piacra úgyszintén. Meg persze vannak hagyományos kerékpárjaik is, mint az a linkemen látszik. Egy jó tulajdonsága talán van a globális felmelegedésnek (klímaváltozásnak) a sok rossz mellett: többször lesz biciklizésre alkalmas idő is egy évben, mint korábban volt! Ezt fontoljátok meg. Ha már van a Gepida Pedelec, van egy jó bolt, ami mindenfélét árusít ezekhez a bringákhoz és még a tendencia is arra mutat, hogy ez nem csak egy egyévszakos jármű lesz, akkor tényleg járjatok többet biciklivel, mert egészségből viszont csak egy van, az nem lecserélhető többé soha!

Aztán, mit találtok még a motorbolt.co.hu kínálatában? Az elektromos és rendes kerékpárok mellett motoros felszereléseket is. Ruházatot, táskát és természetesen bukósisakot. Ezt az egyet meg kell szokni: a bukósisak viselése ha berögzülten a részét képezi már az életeteknek, akkor minden könnyebb lesz. Mobilisabbak lesztek onnantól, de ügyelni kell a biztonságra, mindenkor. Mindennek van egy kis ára: a két keréknek az, hogy biztonságosabb ruházati felszerelés kell. De a Motorbolt webshopjából megrendelhettek mindent ilyen téren, jó áron és nagy választékban. A nagy kaszniról szerintem könnyen le lehet mondani, ami körülöttetek van a kocsi esetében, cserébe azért, hogy tudjatok haladni, ne álljatok a forgalmi dugókban, tudjatok mindig parkolni, odaérjetek mindenhová. A Motorbolt segít a hordozhatósági kapacitásbővítésen is ráadásul.

És a kategóriáik, amiket még nem említettem eddig: motorhoz való alkatrészek, kerékpár alkatrészek és gumik mindenféle kerékre. Náluk még talicska- és go-kart gumikategória is van, szóval nem túloztam a “mindennel”.

Én adtam egy jó tippet a napi egészségreformhoz, egyben pedig a kényelem megőrzéséhez. A többi rajtatok áll…