Mosószert kerestem, lángvágásról láttam hirdetést

Zöld háztartás és természetes tisztítószerek mellett jól megfér a lángvágás is

Nem is olyan régen a teljes családdal elkezdtünk átállni a zöldebb háztartásra. Az ötlet tulajdonképpen tőlem érkezett, illetve hát az igény bennem alakult ki. Otthon ugyanis leginkább én tartom rendben a háztartást, és egy ideje már foglalkoztatott a gondolat, hogy érdemes lenne környezetbarát megoldásokkal is kísérletezni otthon. Például nemrég már mi is szelektíven gyűjtjük a hulladékot, pedig kezdetben, elsősorban nagyszülői oldalról, jelentős ellenvetésbe ütköztünk ezzel kapcsolatban. Most már azonban nem csak a szemetet gyűjtjük szelektíven, de igyekszünk műanyagmentesen vásárolni, így csökkentve az otthon keletkezett hulladékot is. Most pedig egy egészen új módszerrel kísérletezem. Igyekszem a konyhában és a fürdőszobában használt tisztítószereket, például mosószert is olyan verzióval helyettesíteni, amelyik természetes alapanyagokat tartalmaz, így kevésbé szennyezi a környezetet.

Acélpartner Kft., a lángvágás mestere: https://acelpartner.hu/langvagas!

Mindehhez egyébként befizettem egy természetes alapanyagokkal készült tisztítószereket promotáló havilapra. A minap is belelapoztam, de különös hirdetésbe botlottam. Egy többek között lángvágással foglalkozó cég honlapját reklámozták: https://acelpartner.hu/langvagas . A hirdetés annyira nem illett oda az újságba, hogy már csak kíváncsiságból is felkerestem a honlapot. A honlap az Acélpartner Kft. weboldalára mutatott, amely egy teljes egészében magyar kézben lévő cég, a ’90-es években alapították. A fő tevékenységük a lángvágás, de emellett foglalkoznak plazmavágással, felülettisztítással, élletöréssel, és sok egyéb tevékenységgel is. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen, acél megmunkálással kapcsolatos honlap ennyire leköti majd a figyelmem, de így történt. Érdeklődéssel böngésztem tovább az oldalon. Azt gondoltam, akik az Acélpartner Kft. budapesti telephelyén dolgoznak, valami egészen különleges dologgal foglalkoznak nap mint nap.

Ha ugyanis egy hatalmas acéllemezt kell meghajlítani, megformázni, formára vágni, az bizony elismerésre méltó dolog. Ehhez pedig megfelelő szakértelemre van szükség, az Acélpartner Kft. X. kerületi telephelyén dolgozó munkatársai pedig biztosan nincsenek híján mindennek. Sőt, a https://acelpartner.hu/langvagas honlap leírása alapján a szerszámparkjuk is irigylésre méltó. Pusztán a lángvágáshoz ugyanis 3 db MESSER (Burny) típusú gépük van, ezek egyébként mind minőségi, CNC vezérlésű gépek. Ezekkel a gépekkel a honlapon úgy írják, szerkezeti acélokat és enyhén ötvözött acélokat tudnak vágni. Persze azért ennek is van határa, de általában 5-350 mm vastag acéllemezekkel elbánnak a mesterek, mindezt pedig 4000 x 12000 négyzetméter táblaméretig. Ráadásul a gépek egyszerre több fejjel dolgoznak, két gép ugyanis 4 fejjel, a harmadik pedig 6 fejjel dolgozik az óriási acéllemezek megszelidítésén.

Kérjetek árajánlatot most!

A szakmai felkészültségen és a gépi felszereltségen túl további részletekbe is beavat a https://acelpartner.hu/langvagas honlap. Így például az is kiderül az oldalról, hogy ahhoz, hogy megfelelően tiszta vágási felületet alakíthassanak ki a lemezeken, tiszta propángázt használnak a megmunkálás során. Sőt, a vágott acéllemezeket minden esetben megtisztítják, ráadásul mindezt kézzel, köszörű segítségével hajtják végre. A munkálatok befejezését a szemcseszórás jelenti, amire pedig csak a köszörűs tisztítás után kerülhet sor. Mit ne mondjak, bár eredetileg természetes alapanyagokat tartalmazó mosószert kerestem, eléggé lekötött, amit a lángvágás kapcsán a https://acelpartner.hu/langvagas oldalon olvastam. Jó érzés látni, amikor szakemberek minőségi munkát hirdetnek a saját oldalukon! Mindemellett örömmel fogadnak minden megrendelést, akár sürgősebbekről vagy rövidebb határidős munkákról legyen szó. Ha a ti érdeklődéseteket is felkeltette a mesteremberek munkája, ne szalasszátok el az alkalmat, és kérjetek tőlük árajánlatot a honlapjukon keresztül.