Környezet- és laptopbarát tisztítószerek

Mostanában esett meg velem a történet, én szinte el sem hittem. Hétvégén a szüleimnél voltam, de vittem magammal a laptopomat is, mert dolgozni akartam ebéd után és anyukámnak is mutatni akartam néhány fényképet. Eddig nem is volt semmi gond, de anyukám éppen nagytakarítást csinált (mondjuk elég gyakran takarít, így ez talán nem annyira meglepő). Direkt megkérdeztem tőle, hogy hova pakoljak le, ahol nem lesz útban a laptopom. Egy hetes volt ekkor a laptop, végre rászántam magam, hogy lecseréljem az elég hektikusan működő régit. Az anyai útmutatást követve leraktam a kanapéra, abban a hitben, hogy nem eshet bántódása, a kanapét csak nem takarítja ki anyukám…

Hát azt nem is tette, de az ablakpucoláshoz használt folyadékot sikeresen ráöntötte a gépemre. Azt hittem, agyérgörcsöt kapok. Szemrevételeztem a károkat és az volt az egyetlen szerencsém, hogy anyukám elkötelezett környezetvédő lévén nem vegyszerekkel takarít, hanem mindenféle természetes tisztítószerrel, így nem marta szét a folyadék azonnal a laptop műanyag borítását.

Letörölgettem a laptopomat és sikeresen bekapcsoltam, de nem akartam a véletlenre bízni a működését, így kerestem egy laptop szervízt a közelben. A lenovo laptop szervíz budapest keresés vezetett eredményre; hamarosan meg is találtam a közelben lévő szervízt. Hétvége lévén nem tudtam elvinni azonnal a gépemet, de másnap reggel ott kezdtem és a nap végén már megnyugodva vittem haza, hiszen átvizsgálták és semmi baja nem lett. Szerencséje volt anyukámnak és nekem is, de most egy ideig inkább nem viszem át hozzá a laptopomat.