A kedvenc szervizemben sosem hagynak mocskot az autómban

Korábban írtam már nektek arról, hogy melyik a kedvenc waxom, amit nem cserélnék le sosem. Ezt itt olvashatjátok el: https://termeszetesentiszta.hu/a-kedvenc-auto-waxomat-meg-en-sem-cserelnem-le/.

Most pedig a kedvenc autószervizemről szeretnék írni nektek. Az évek alatt elég sok szervizet megjártam, amíg meg nem találtam a kedvencemet: Metaautoszerviz.hu.

Eleinte fogalmam sem volt arról, hogy milyen lehet egy jó szerviz. Olyan ez, mint mikor fodrászt keres az ember, Persze lehet alapozni a barátok ajánlásaira, de magunknak kell kitapasztalni, ki a legjobb a szakmában.

Sokan vannak, akik oda mennek, ahova a szüleik jártak, vannak, akik az ár alapján döntenek és vannak, akik az ismerősök vagy mások internetes ajánlásaira alapoznak.

Persze ez mind jó módszer, ha az ember szervizt keres, de szerintem az a legjobb, ha minden lehetséges opciót sorra veszünk és azok közül próbáljuk meg kiválasztani a legjobbat. Nekem például rengeteg szervizt kellett kipróbálnom, mire megtaláltam a kedvencemet.

Sok helyen nem is a szereléssel, a munka minőségével volt a gondom, hanem azzal, hogy nem figyeltek az autóm állapotára, odaadtam és koszosan kaptam vissza, ami engem borzalmasan tud idegesíteni.

Mindenképpen egy olyan helyet szerettem volna, ahol nem csak megjavítják, hanem vigyáznak is rá, hogy tisztaság szempontjából ugyanúgy adják vissza, ahogyan oda vittem.

Ez egy elég egyszerű kérésnek hangzik, de sajnos nagyon sok helyen nem tudták megtenni. Sokszor eléggé koszosan kaptam vissza az autót, aminek nem örültem igazán.

De már nem kell ezzel küzdenem, hiszen rátaláltam a Metaautoszerviz.hu oldalára, és az árak, a vélemények alapján ide vittem az autómat.

Az első alkalommal minden rendben volt, meg voltam elégedve a munkájukkal, hiszen egy nagyon korrekt cégről van szó, akik a legjobbat nyújtják minden helyzetben, így ideszoktam.

Már el sem tudom képzelni, hogy bárhova máshova vigyem az autómat, ha szervízbe kell vinnem. Szerencsére nincs is sokszor gondom vele, de minden alkalommal, mikor olajat kell cserélni, be kell állítani a futóművet vagy ki kell cserélni a gumikat, ide hozom az autómat.

Szerintem fontos, hogy az ember találjon egy olyan szerelőt, akiben meg tud bízni, huszen mégiscsak az egyik legnagyobb értékét adja oda neki.

Sok átverésről lehet hallani, ezért választottam egy olyan jó, megbízható szervizet, mint a Metaautoszerviz.hu. Itt kint vannak az árak a honlapon, ezért nagyjából tudni lehet, hogy mire kell számítani a szervizelést követően. Vannak olyan kisebb javítások és cserék, amiket pedig fix áron végeznek, ezért sosem okoztak még meglepetést a fizetéskor sem.

Szeretem előre tudni, hogy mennyibe fognak kerülni a javítások, hiszen így nekem is sokkal könnyebb kalkulálni. Kiszámítható, tervezhető kiadás lett ezzel a szervizelés, nem kell attól félnem, hogy nincs nálam elég készpénz, amikor elviszem a kocsit.

Sok szervizt megjártam mér, de nekem ez a kedvencem. A kifejezetten jó árak, a barátságos légkör és a profi hozzáállás elegek voltak, hogy megkedveljem ezt a céget, és ezek után mér ne akarjam máshova vinni az autómat. Hiszen megtaláltam a legjobbat, már nem kell tovább keresgélnem.

Sokan vannak amúgy, akik szeretnek maguk alkatrészeket venni és vinni, erre is van itt lehetőség, ami szerintem sok helyen nem biztosított, de ha valaki nem akar maga alkatrészeket keresni, akkor itt be is tudják azt szerezni.

Nem is értem, hogy miért van sok olyan ember, aki maga szereti vinni a szereléskor felhasználandó alkatrészeket, hiszen a szerelőknek sokszor vannak kedvezményei, sokkal több üzletet ismernek, és tudják, mi a legolcsóbb, nem úgy, mint mondjuk én.

Hiszen nem értek valami sokat az autókhoz, ezért is van szükségem egy olyan szerelőre, akiben megbízok és a tudatlanságomat látva sem fog soha átverni.

Több ismerősöm is ide jár, eddig mindenki meg volt elégedve a szolgáltatások minőségével, ezért is ajánlom mindenkinek a Metaautoszerviz.hu céget, hiszen én és a barátaim is maximálisan megbízunk bennük, és nekem nagyon sokat segítettek már.

Amit még nagyon szeretek, az az időpontfoglaló rendszer, ami számomra nagyon megkönnyíti az egész procedúrát, hiszen nem kell telefonálgatnom, hosszasan egyezkednem, csak pár kattintás az egész, és ezzel minden el is van intézve.

Persze nem kell ezt a rendszert használni, telefonon is el lehet intézni mindent, be lehet jelentkezni hozzájuk a régi módszerrel is. Ez csupán egy plusz, amivel megkönnyítik azok életét, akik nyitottak a változásokra.

A honlapjuk átlátható, könnyen kezelhető, szerintem senkinek sem okoz gondot, hogy kiigazodjon rajta. Amikor megalkották, biztos vagyok benne, hogy azt tartották szem előtt, hogy minél egyszerűbb legyen. Most is éppen karbantartást végeznek rajta. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a megújult honlap.

Egyébként egy vállalkozásnál nagyon sokat jelet egy jó honlap. Az elmúlt jó pár évben szerintem mindenki átállt az internet használatára, mindenki először az interneten néz utána a cégeknek. Az első, amit meglátunk egy cégnél, az a honlap.

Egy honlap összetettsége, elrendezése, grafikája pedig már egyből kialakít bennünk egy képet a cégről. Én például ahogyan magamat ismerem, tudom, hogy nem mennék el egy olyan szerelőhöz, akinek egy szedett-vetett, átláthatatlan, amatőr honlapja van.

A honlapok is folyamatos fejlesztést igényelnek, hiszen a visszajelzések alapján kell alakítaniuk a cégeknek. Ha a vevők azt a visszajelzést adják, hogy egy honlap nehezen kezelhető vagy átláthatatlan, akkor érdemes sokat változtatni azon.

A cégek honlapjai lassan már névjegykártyaként is működnek, az a legjobb, ha már a kezdőlap, a fejléc, a menü úgy vannak kialakítva, hogy kevesebb, mint egy perc alatt el lehessen dönteni, mivel foglalkozik a cég, milyen főbb tevékenységi körei vannak.

Ez nagyon fontos, hiszen egy nehezen kezelhető oldalon nem fog senki sokat időzi. Ha például egy szerviznél nehezen lehet megtalálni, hogy hogyan kell időpontot foglalni vagy ajánlatot kérni, akkor sok vevőt elveszíthetnek.

A Metaautoszerviz.hu folyamatosan fejleszti az oldalát, hogy az egyre jobb és jobb legyen. Szeretem, hogy ennyire figyelnek a visszajelzésekre. Amikor ott vagyok az autómmal, akkor is sokat beszélgetünk a szerelővel, aki nagyon jó tanácsokkal lát el egyébként az autómra vonatkozóan.

Van, hogy szimplán csak megemlíti, milyen olajat vásároljak legközelebb, vagy mikor van ideje a következő kötelező cseréknek. Nagyon kedves szokott mindig lenni a szerelő, látszik, hogy nem csak érti, hanem élvezi is a munkáját.

Én is sokkal jobban dolgozok, ha olyasvalamit csinálhatok, amit élvezek, és ez szerintem a szerelőkre is igaz. Jó látni, hogy olyan emberek dolgoznak itt, akik élvezik is a munkájukat, nem csak kifejezetten a megélhetés miatt dolgoznak itt.

Ez a hozzáállás pedig az elvégzett munka minőségén is meglátszik. Itt ugyanis sosem kellett visszahoznom a kocsit szerviz után, hogy valami mégsem jó. Más helyeken volt erre példa, de a Metaautoszerviz.hu csapata nagyon lelkiismeretes, így sosem fordult elő ilyesmi.

Ami szerintem még szuper bennük, hogy nagyon gyorsan dolgoznak. Igyekeznek a lehető leghamarabb elvégezni a rájuk bízott munkát és akkor sem kellett sokat várnom, amikor alkatrész rendelés is benne volt az elvégzendő feladataik körében. Vannak helyek, ahol olyankor hetekig bütykölgetik a kocsit, de itt ezzel sem találkoztam.

A hozzáállás, a munka minősége és gyorsaság az, ami miatt szerintem igazán jó cég lesz a Metaautoszerviz.hu és ezek miatt nem szeretnék már váltani sem, ide fogom hozni az autómat, amíg csak lehet. És persze az is fontos, hogy nem csinálnak benne kupit, nem kenik össze semmivel sem. Pedig voltam már olyan szervízben, ahol a szerelés után olajos rongyot találtam a kocsi hátsó ülésén.

Szóval, összességében azt mondhatom, hogy a Metaautoszerviz.hu egy nagyon jó cég, nekem Ők a kedvenceim, és mindenkinek tudom ajánlani a szolgáltatásaikat, akár komolyabb vizsgálatról, szervizelésről, vagy csak rutin feladatok, időszakos cserék elvégzésére van is szükség, minden téren megbízhatóan és jól dolgoznak.

Azt hiszem, éppen ezért is van, hogy egyre több elégedett ügyfelük van, és ezért is tudnak ennyire sok időt, pénzt és energiát fordítani a folyamatosan újuló, szépülő honlapukra is. Hiszen egy ennyire komoly cég már egy sokkal jobb, komolyabb honlapot érdemel.

Metaautoszerviz.hu
Metaautoszerviz.hu