A tisztaság mellé egy kis kényeztetés a www.expresszbolt.com jóvoltából

Az ajándékozás nálam mindig nehezen ment. Legyen szó akár a barátaimról, akiket már évek óta ismerek, vagy a rokonaimról, szüleimről valahogy sose jut eszembe egy igazán egyszerre hasznos é szellemes ötlet. A nővérem például megtalálta a neten, hogyan tudunk mosószer mentesen, mégis hatékonyan mosni, ami nagyszerű. Épp ezért úgy terveztem, hogy valami takarítással kapcsolatos ajándékot adok majd édesanyámnak a közelgő születésnapjára.

A terv legalábbis ez volt. Végül a kivitelezés másként alakult. Mivel amúgy is szeretek otthonról vásárolni, gondoltam körülnézek az egyik általam kedvelt webshopban, ami a www.expresszbolt.com. Itt általában mindent IS szoktam tudni találni, úgyhogy gondoltam tisztítós cuccok is biztos lesznek. Voltak is szó se róla, de vagy volt már olyanunk, vagy nem volt rá szükségünk alapból. Gondolok itt a légtisztítóra például, mert nálunk vidéken azért elég jó levegő van.

Na, de nem keseredtem el ezen, hiszen volt ezen kívül bőven kategória, amiben körülnézhettem, és új dolgok is, amikkel még nem találkoztam. Én ugyan, mint már írtam anyukámnak nézegettem ajándékot, de mindenki találhat magának vagy a szeretteinek valamit. Szinte minden hobbi le van fedve: a sminkeléstől a barkácsolásig, a főzéstől a sportolásig tényleg minden. Akik esetleg költözködnek, a lakberendezéshez is akad pár cucc, de akik a kertészkedésben élik ki magukat, azok se maradnak hoppon.

Na, de végül is mit választottam, ha nem takarítós cuccot? Nos, némi keresgélés után arra jutottam, hogy anya igazán megérdemelne némi kényeztetést, hiszen olyan keményen dolgozik minden nap. Meg most, hogy itt a tavasz, és jönnek a kerti munkák, meg ott a szőlő is, biztos ráfér majd a hátára egy kis masszázs. Szóval egy nyak és hát masszírozó párnát tettem végül a kosárba. Ugyan nagy volt a kísértés, hogy tovább böngésszek, és szaporítsam a kosár tartalmát, de inkább takarékoskodtam.

A szállítási költség külön fel van tüntetve a termékek alatt, a várható szállítással együtt, így biztos lehettem benne, hogy még időben megérkezik majd a párna anya szülinapjára. De, aki esetleg kíváncsi a szállítási költségek miben létében, az a szállítási feltételeknél megnézheti. Igazából 1500 forint körül kezdődik, és utána a csomag tömegétől függően (10 kilónként) ezer forinttal emelkedik. Szerintem egy maximum három napos kiszállítási idő mellett ez teljesen elfogadható. Pláne, ugye, hogy minél nehezebb egy termék, annál nehezebb szállítani. Fizetni természetesen lehet utánvéttel készpénzben, vagy előreutalással kártyával. Én már többször vásároltam náluk, szóval nem félek előre utalni nekik. Persze azokat is megértem, akik valamilyen okból jobban szeretik a készpénzes fizetési módot.

Ha esetleg valami probléma van a termékkel, vagy csak egyszerűen még sincs rá szükség, 14 munka napon belül vissza lehet küldeni, és a vételár teljes összegét visszautalják 30 munkanapon belül.

Nekem ugyan erre nem volt erre a megoldásra szükségem ebben az esetben sem, mert anya imádta a párnát, de gondoltam a biztonság kedvéért ezzel az információval is ellátom az olvasót. Ha esetleg felkeltette az oldal az érdeklődését a www.expresszbolt.com linken körbenézhet náluk. Én csak ajánlani tudom őket. Gyorsan és probléma mentesen dolgoznak, a termékek pedig nincsenek túlárazva sem és hónapokat se kell várni rájuk, mint egyes webshopok esetében.