Természetesen imádom a fényképeket

Mivel van egy kicsi bacifóbiám, ezért sokáig csak arra figyeltem, hogy mindenre megtaláljam a reklámok által hirdetett, specifikus tisztítószert. Aztán amikor belegondoltam abba, hogy gyerekként hányszor intett óva nagyanyám és anyukám, hogy a lehető legkevésbé szagoljam ezeket a vegyszereket, és néha bizony rám is tört a köhögés egy-egy nagytakarítás után, akkor úgy döntöttem, ideje változtatnom. És ezzel párhuzamosan azt is észrevettem, hogy a környezetvédelem területén belül a környezetbarát takarítás is kiemelt figyelmet kap. A felületek súrolásához már korábban is gyakran vetettem be az ecetet, mikróhoz a citromsavat, matrachoz például a szódabikarbónát (ezeket mind gyerekkoromból hozom), de sok olyan felület volt – vagy akár a padló is -, amit nem mertem természetes szerekkel tisztítani, mert nem hittem el, hogy valóban hatékonyak. Aztán amikor egy kutatás kihozta azt eredményül, hogy az ecet mennyire hatékony a fertőtlenítésben, az átbillentett valamit bennem. Sokkal jobban érzem magam lelkileg, és sokszor fizikailag is, hogy nem használok már makacs, agresszív szereket. És persze a bolygónk védelme sem utolsó szempont! Arra is gondolok már, hogy pár éven belül itt lesz velünk egy örökmozgó, kíváncsi gyermek – nyilván nem szeretném, hogy valami olyan szerrel találkozzon, ami káros lehet a kis szervezetére. Szóval nagyon örülök, hogy természetes tisztítószerekre váltottam. Egyébként a mosással kapcsolatosan szemezek már egy ideje a mosódióval, és az ecetet is sokan ajánlják – bár egyébként sem vagyok egy nagy öblítős, kifejezetten károsnak tartom, hogy feleslegesen “illatoztatunk” olyan dolgokat, amiket nem kell. Attól egyenesen rosszul vagyok, hogy a neten elterjedt az a “trend”, hogy az öblítőt felforralva instant illatosíthatjuk az otthonunkat! Aki ilyet csinál, annak van fogalma arról, mennyi kemikáliát szabadít fel így gőz formájában?! Már szinte a gondolattól fojtogatva érzem magam, el sem tudom képzelni, milyen illatfelhő áradhat ki ilyenkor… Na de a mosószerre visszatérve, egyelőre egy helyi kisüzemből szerezzük be a mosószert, ahol még a flakont is újra és újra felhasználják, csak le kell adni nekik.

A takarításon kívül még egy nagy szenvedélyem van, ez pedig nem más, mint a családi fényképek gyűjtése. Mindebben nagy segítségemre van az utóbbi években a Sooters, ugyanis én náluk találtam meg azt a minőséget, ár-érték arányt és gyorsaságot, amire szükségem van a fotóimmal kapcsolatban. Már nagyon régóta ismerem a nevüket, és szerintem abszolút megszolgálták azt, hogy évtizedek óta úgy tekintenek rájuk az emberek, mint az egyik olyan kiemelt cégre, akik fényképekkel foglalkoznak. Mi lehetne annál szebb, mint hogy egy filmről vagy egy képernyőről életre keltik a legjobb emlékeinket?! Szerintem egyrészt nagyon hálás feladat, másrészt ők tulajdonképpen nem csak termékekkel, hanem élménnyel is szolgálnak az ügyfeleknek. Az alapvető szolgáltatást, ami a fotónyomtatás, pedig számos olyan elemmel egészítik ki, ami még több színt visz a dolgokba és a kreatív ügyfeleknek még inspirációul is szolgálhat. Ha arra gondolunk, hogy például egy teljes fotóalbumot mi tudunk összeállítani vagy egy fényképes párnát megtervezni, akkor máris láthatjuk, mennyi lehetőség rejlik egy-egy ilyen opcióban.

fényképes párna

A fényképes párna tehát nagyszerű meglepetés lehet nem csak gyermekünknek vagy szívünk hölgyének / urának, hanem más családtagok számára is. Ugyanezt gondolom az albumról: nálunk mindig nagy sikert aratnak a tematikus albumok – gondoljunk csak bele, hogy mennyi mindent megvalósíthatunk a Sootersnél, ha megvan az ötlet, és nem mellékesen a jó minőségű és elegendő mennyiségű alapanyag, a fotók… Állíthatunk például külön emléket egy igazán különleges nyaralásnak vagy évfordulós programnak. Dedikálhatunk egy teljes albumot például legjobb barátnőnk lánybúcsújának, vagy mi lehetne szebb ajándék a nagyszülőknek, mint a kisunokájuk első pár hónapjából összeállított fényképek gyűjteménye? De minden működhet például egérpadon is, nem csak a fényképes párna opció, és akkor még nem is beszéltem a Sooters kínálatában elérhető számtalan fényképkeretről. Méreteikben és stílusukban is eltérőek, így ugyanúgy megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő darabot a skandináv stílust vagy a mediterrán forma- és színvilágot kedvelők, csakúgy, mint azok, akik egy elegáns fémet keresnek, vagy díszesebb, extrémebb formát – akár mintásat, vagy polc képkeretet. A fotóalbumokat tekintve is széles a választék, itt ráadásul nem mindegy, hogy sarkos kialakításút vagy ragasztósat keresünk, húsz laposat, vagy éppen száz darabos albumot. Megjelenés tekintetében akadnak egészen festői termékek is, de különleges alkalmakra – akár aranyszínűt vagy hófehéret – és a hétköznapokra – bohókás és kedves mintákkal – is egyaránt megtalálhatjuk a megfelelőt.

A Sooters tehát minden korosztályra és sokféle ízlésű ügyfélre gondol: magunkat és a szeretteinket is bármikor meglephetjük egy kedves ajándékkal. A közös pont mindegyiknél a fénykép lesz, amit mi magunk választhatunk ki. Az is nagyban megkönnyíti a folyamatot, hogy bármilyen eszközről, akár telefonról is feltölthetjük a kiválasztott fotókat, valamint a Facebook-ról és az Instagramról is hozzá tudunk férni a képekhez, majd egyből el is tudjuk küldeni a megrendelésünket. Ha valakinek a Google Fotók tárol el minden fontos emléket, annak egy jó hír, hogy onnan is lehet képeket feltölteni. Egyszóval nagyon leegyszerűsödött az a folyamat, amivel el tudjuk kezdeni a megrendelést, ráadásul utána sem sokkal bonyolultabb: kiválaszthatjuk, hogy szeretnénk-e képkeretet vagy albumot, milyen méretű képeket szeretnénk persze, ez az elsők között van, na és azt is, hogy ajándéktárgyat szeretnénk-e. Szerintem a fiatalabb korosztály számára egy vászontáska vagy egy bögre nagyon menő lehet, de ha valakitől sokat vagyunk távol, akár egy párna is nagyon sokat mondó lehet. Ha valaki szeret kirakóst játszani, esetleg ez a kedvenc hobbija, akkor keresve sem találhatnánk jobban a Sooters ajánlatánál: bármelyik, általunk kiválasztott képből puzzle-t varázsolnak egyszerűen és gyorsan!

Azt, hogy a Sooters segítségével tényleg bárkit meglephetünk egy nagyszerű ajándékkal, mi sem bizonyítja jobban, hogy nálunk az egész család nagyon szeret innen rendelni, akár karácsonyra is. Sőt, már több kollégámnak is ajánlottam a Sooterst, akik azt mondják, azóta nem is csináltatnak máshol képeket, csak itt. Nem csodálom, hiszen a fotók előhívása sosem volt még ilyen egyszerű, mint a Sooters weboldalán. Ha csak magadnak szeretnél néhány képet emlékbe, vagy feldobnád a kedved egy személyre szóló, kedves és / vagy humoros pólóval, egyaránt jó döntés az, ha a Sooterstől rendelsz. Minden árat megtalálsz egyébként a honlapot, az Árlista menüpont alatt, ahonnan többek között az is kiderül, hogy most több vászonképhez is kedvezőbb áron juthatsz hozzá, valamint minél több képet rendelsz, annál kedvezőbb lesz a darabár. Így érdemes lehet összegyűjteni, összevárni egy-egy rendelést a még kedvezőbb árért, de alapvetően is nagyon pénztárcabarát összegért vállalják a munkát. Egyedi és szívmelengető ajándékokért tehát irány a Sooters weboldala!