A kedvenc tisztítószeremet a Lidl akciós újságában keresem

Mindenkinek vannak kedvencei, legyen szó akár ételről, fűszerről, zenéről, vagy akár tisztítószerről. Én, mint háziasszony igen komolyan veszem a dolgot, hiszen két gyerek után kell nap, mint nap takarítanom a koszt s a maszatot, így aztán nagyon nem mindegy, hogy mivel és mennyiért tisztítok. Őszintén bevallom, nagyon sok mindent kipróbáltam már, de van egy, ami mindent überelt, amit olyan eredményesen tudtam használni, mint még korábban soha semmit. Ezt a tisztítószert a Lidl áruházláncban árulják, és amióta először találkoztam vele, azóta is figyelem az akciós újságokat, hátha egyszer akciós lesz és nagyobb mennyiséget tudok belőle beszerezni. A akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag oldal ismerete előtt ezt még kénytelen voltam a papírra nyomtatott újsággal tenni, de mióta egy barátnőm megosztotta velem az online akciós újság titkát, azóta bárhol és bármikor meg tudom nézni.

Bár a tisztítószer csak egy dolog, hiszen, mint említettem, az enyémmel együtt összesen négy éhes szájat etetek a főztömmel, szóval a kaják alapanyaga, hozzávalói sem éppen indifferensek. Az akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag azért különösen jó, mert bárhol és bármikor meg tudom nyitni, hiszen csak internet és egy eszköz kell hozzá. A legutóbb például a gyerekorvosi rendelőben nézegette, ráadásul olyan elmélyülten, hogy szinte meg se hallottam, mikor a kisfiamat szólították. Szóval ennyire megkönnyítette az életemet.

A Lidl aktuális akciós újsága mindig fent van ezen az oldalon, így semmi újdonságról nem maradok le. Ha akciós a kávé, a felvágott, a kenyér, vagy éppen a mosószer, akkor én arról tudok. Kifejezetten nagyon jó, mert igen jó minőségben, lapozható pdf formátumban van közzé téve az újság, szóval még attól is megkímélik az olvasót, hogy hosszú percekig kelljen lefelé görgetnie, ehelyett ugyanúgy lapozni kell benne, mint egy tényleges újságban. Egyszer még az ujjamat is megnedvesítettem, annyira beleéltem magam. A minőség is tökéletes, mindig kiválóan olvashatóak a szövegek és a termékek is remekül azonosíthatóak, sosem fordult még elő velem, hogy az akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag alapján néztem ki valamit és azért kellett keresgéli, mert nem ismertem fel. A barátnőm hatalmas segítséget adott ezzel a kezembe, mert így lépéselőnyben vagyok magammal szemben, nem tudom becsapni a saját emlékezetemet. Ráadásul mindez teljesen ingyen elérhető, szóval úgy érzem, megfogtam ezzel az oldallal az Isten lábát! A férjem először nem bírta kitalálni, mit bújok ennyire, de mikor megmutattam neki, ő is megértette.

Azóta is rendszeres napi látogatója vagyok a akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag oldalnak, enélkül már nemigen tudnám rendesen összeszedni, mi mindenre is lehet szükség a bevásárlásból. A kedvenc tisztítószeremet pedig azóta is figyelem, hátha valamelyik kiadványban megtalálom akciósan.