A természetesség mindig jó

Amikor átálltunk a környezettudatos életre, akkor amellett, hogy csomagolásmentesen vásároltunk, szelektíven gyűjtöttük a szemetet, feleslegesen nem folyattuk a vizet és nem használtuk az áramot, igyekeztünk minél kevesebb élelmiszert kidobni, tudatosan vásárolni még természetes tisztító és mosószereket is vásároltunk.

A tudatosságot igyekszem az életem minden területén kamatoztatni. Éppen ezért, amikor a Roadrecord oldalán megtudtam, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban meg tudom csinálni az nyilvántartásomat, akkor nagyon megörültem.

Még kiküldetési rendelvény kitöltése minta is található az oldalukon, aminek köszönhetően még egyszerűbb a dolga az autósoknak. Ha saját autót használsz céges utakra, akkor ez mindenképp jól jöhet neked. Hiszen évente 1.900.000 Ft költségterítést kaphatsz ebben az esetben. Ezzel szerintem mindenképp érdemes lehet élni és folyamatosan a kiküldetési rendelvény kitöltése mintát vezetni.

Ha szeretnél adót megtakarítani, akkor az nyilvántartást mindenképp vezesd. Amennyiben ezt a Roadrecord programban vagy applikációban teszed, akkor pedig garantáltan NAV- álló lesz a nyilvántartásod és nem fognak benne hibát találni.

Kérdésed merült fel? Semmi gond. A Roadrecord oldalán nagyon sok hasznos információt megtudhatsz. Ha itt nem találod meg a kérdésedre a választ, akkor pedig hétköznapokon az ügyfélszolgálatot is hívhatod.

A Roadrecord-al időt és energiát spórolhatsz meg magadnak úgy, hogy közben minden szakszerűen és pontosan úgy történik, ahogy az meg van írva.

Amennyiben NAV-álló nyilvántartást szeretnél vezetni, akkor használd a Roadrecord programját vagy mobil applikációját. Ezzel biztosan nem fogsz mellé nyúlni.