Én is áttérek a természetes mosószerekre

Bárcsak hamarabb tudatosult volna bennem, hogy a természetes tisztítószerekkel nem csak a környezetemet terhelem meg kevésbé, de még a ruháimnak is jót teszek.

Az az általános tapasztalaton, hogy minél finomabb anyagból készül egy ruha, annál jobban megviselik a mesterséges mosószerek, melyek tele vannak mindenféle káros adalékanyagokkal. Már az is éppen elég nagy probléma, hogy a környezetet károsítjuk ezekkel, de nekem most például tönkretette az egyik csodaszép ruhámat is, amit saját kezűleg készítettem el.

Többet ezt a hibát nem fogok elkövetni, ezért elmentem egy bioboltba, ahol bevásároltam mosószerekből és öblítőkből.

A ruháért tényleg nagyon nagy kár volt. Azért sikerült olyan szépre, mert a SIRUBA – Varrógépguru weboldalról rendeltem meg azt a varrógépet, amivel készítettem.

SIRUBA - Varrógépguru

Ha a fenti linkre rámentek, akkor ti is megfigyelhetitek, hogy itt milyen magas minőségben szerezhetőek be ezek a gépek. Akármit is rendeljünk innen magunknak, garantálom, hogy elégedettek leszünk.

A varrógéppel, amit innen rendeltem, szinte gyártom a jobbnál jobb ruhákat magamnak. Már ruhaboltokba is alig járok, mert ennek a gépnek a segítségével elérem, sőt néha meg is haladom az ilyen üzletekben lévő színvonalat.

Erről az oldalról már csak azért is jó rendelni, mert a termékekhez nagyon pontos műszaki leírást adnak, így teljesen képben lehetünk azzal, hogy mit is rendelünk magunknak.

Az én gépemben például egy darab tű található meg, és két darab cérna helyezhető el benne egyidejűleg. Ennél is fontosabb tudnivaló viszont a varrásának a sebessége, ami egészen elképesztő: képes 5500 öltést végrehajtani, nem egészen egy perc alatt!

Finom és kevésbé finom anyagokkal is jól lehet vele dolgozni, ami számomra azért is fontos, mert én szeretek mindkettővel dolgozni. A SIRUBA – Varrógépguru forgalmazójának köszönhetően egy olyan varrógépet szereztem magamnak, ami nem csak nagyon hatékony, de még a használata is hihetetlenül kényelmes. Aki szeret varrni, annak a varrogepguru.hu oldalának a látogatása szinte kötelező! Az itt dolgozók pontosan tudni fogják azt is, hogy kinek mit érdemes választania, így nyugodtan rájuk bízhatjátok magatokat.