Cégalapítás és székhelyszolgáltatás kezdőknek, egyszerűen

Sokan kérdezik, hogy hogyan cseppentem bele a természetes tisztítószerek világába. Én ilyenkor mindig megmondom, hogy már rég óta vonzottak a természetes gyógymódok, a természetes kenőcsök, a naturalista szappanok. Nem szeretem, ha minden tele van kémiai anyagokkal, nem vagyok a természetellenes összetevők híve.

Olyan alternatívákat kerestem, amikkel hatékonyan harcolhatok a foltok ellen, de nem tartalmaznak semmi olyan anyagot, amit nem vennék a kezembe, amit káros lenne belélegezni. Ez volt az egész alapja.

Csak most jutottam el oda, hogy hobbiból a munkámmá lettek a természetes tisztítószerek. Egyelőre még nem gyártjuk nagy tételben a szereket, de később remélem sikerülni fog nagy tételben is gyártani.

Minden kezdet nehéz, a cégalapítás és székhelyszolgáltatás megtalálása sem volt egyszerű feladat. Az internet korában viszont bármi lehetséges, így egy kis keresgélés után sikerült is találnom egy olyan megoldást, ami lehetővé tette a számomra a kis cégem megalapítását.

Van egy oldal, a topcegalapitas.eu. Itt cégek alapításával és cégek módosításával foglalkoznak.

Amikor alapítunk egy céget, annak meg kell felelnie minden törvénynek, és a cégbíróságnál be is kell jegyeztetni őket. Ezzel szoktak gondok lenni.

Nekem sem ment volna egyedül, de rátaláltam a topcegalapitas.eu oldalra, ahol minden szükséges információt leírnak a cégalapítással kapcsolatban.

Ha pedig ez nem elég, akkor van náluk olyan lehetőség is, hogy egy jelképes összegért elintézik a cég bejegyzését is. De ha náluk igényelnek székhelyet, akkor ingyenes a cégbejegyzés.

A cégbejegyeztetés legnagyobb költsége talán az, hogy ügyvédet kell fogadni hozzá, erre pedig nincsen mindenkinek kapacitása. Itt viszont a lehető leghamarabb elintézik a bejegyzést ügyvéddel együtt. Még egy rövid tájékoztatót is tartanak.

Onnan tudom ezt, mert én is ennek a cégnek a segítségét kértem, a cégem pedig azóta is teljesen legálisan működik. Igaz, hogy mi csak egy kis bt. vagyunk, de így is alaposan meggyűlt a bajunka cégbejegyzéssel. Innen vettem azt az ötletet is, hogy inkább bt. legyünk az egyik barátnőmmel, mint kft.

Nekem bejött a cégalapítás, mindenkinek ajánlom a topcegalapitas.eu oldalt, nekem náluk van a székhelyem is és mindennel meg vagyok elégedve.