Minőségi bőr pénztárca? Irány a cipomarket.hu!

Mindig a nagyapám mondta, hogy ha találkozol egy férfival, először a cipőjét nézd meg, aztán a pénztárcáját. Na persze itt nem arra gondolt, hogy milyen márkás, vagy mennyire gazdag, hanem az ápoltságát. Ez gondolom olyan fontos jelző lehet, mint mondjuk egy nőnél a körmök ápoltsága. Na, a lényeg az egész sztoriban, hogy papa ezen mondata annyira gyökeret vert a fülemben, hogy azóta kínosan ügyelek, hogy mind a cipőm, mint a pénztárcám ne valami szakadt bőr darab legyen és nem sajnálom rá a pénzt, ha megérett a csere ideje.

Így keveredtem végül a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca oldalra, ahol nagyon szép minőségi férfi bőrpénztárcákat találtam. Mivel általában a farzsebemben szoktam hordani, fontos volt, hogy a méretét tekintve ne legyen olyan túlzottan nagy, mert akkor nem fog elférni sehogy sem, illetve azt is szerettem volna, ha az összes kártyám belefér, és nem kell neki még egy külön tartó, mert esküszöm, 1 nap után elhagynám az összeset. Végül egy nagyon elegáns, kívül-belül bőr, fekete tárcára esett a választásom. Mindössze 11×9,5 centiméter volt, szóval kifejezetten örültem neki, ami pedig a legjobb volt, hogy most éppen egy 20%-os kedvezményt is sikerült kifognom, ezért 7192 forint volt összesen. A szállítási költség 1000 forint volt, de úgy voltam vele, kit érdekel, nekem ennyit megér. A rendeléstől számítva kb. 2 nap alatt meg is érdekezett a pénztárcám. Nagyon finom tapintása volt a bőrnek, nagyon boldog voltam és tudtam, hogy a papa is nagyon büszke lenne rám, ha látná, hogy milyen szép tárcát szereztem be.

Mivel ezen az oldalon nem csak férfi pénztárcákat lehet találni, hanem férfi és női cipőket és táskákat is, már a barátnőm is szemet vett a cipomarket.hu oldalra. Igazából kicsit le is szidott, hogy miért nem szóltam neki előbb, mert sehol nem talált magának tavaszi cipőt. Vagyis eddig nem talált. A cipomarket.hu kosarában ugyanis rekordidő alatt landolt 3 pár tavaszi cipő, egy kistáska és egy bézs színű női bőr öv.

Na de kedves férfi társaim, ha minőségi férfi bőr pénztárcát kerestek, akkor kattintsatok erre a linkre: https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca.