Közel a természethez, avagy a webshop, ami kerteddel is csodákat tesz

Mostanra a legtöbb ember számára világossá vált, hogy a természetes életmód és a környezettudatosság milyen fontos, ugyanakkor a mai rohanó világban mégsem könnyű figyelmet fordítani mindenre. Pedig biztos, hogy megéri, hiszen egy természetesebb életmód nem csak a bolygónk, de saját lelki és testi egészségünk szempontjából is kifizetődő. Ugyanakkor egészségünk szempontjából nem csak a természetes tisztítószerek, a természetes ételek és a természetes anyagból készült ruhák fontosak, hanem az is, hogy minél több időt töltsünk szó szerint a természetben, tehát madarak és fák között, nyugalomban, tiszta levegőn.

Egy barátnőm, Kati például mesélte, hogy amikor beindult náluk a home office áprilisban, akkor eléggé tartott tőle, hogy hogyan lesz képes otthonról dolgozni. Nem a technikai körülmények aggasztották egyébként, hanem az, hogy egyedül a lakásban vajon mennyire tud majd ugyanolyan motivált és hatékony lenni, mint az irodában, ahol azért a kollektív személyes jelenlét és a kimondottan a munkára szabott fizikai környezet egyaránt a hatékonyabb munkavégzést voltak hivatottak elősegíteni.

Amikor azonban már harmadik hete tartott az otthonról dolgozós üzemmód, Kati azt vette észre magán, hogy gyakorlatilag egyre kreatívabbá és produktívabbá válik, sőt, hogy még a stressz szintje is lényegesen alacsonyabb a megszokottnál.

S hogy ennek mi volt az oka? Természetesen a csendes, madárcsicsergős, természetközeli közeg. Katinak ugyanis a kis földszinti, társasházi lakásához tartozott egy aprócska, elszeparált, saját kertrész, s bár korábban ezt nem igazán használta, már-már el is feledkezett a létezéséről, a home office negyedik napján mégis elhatározta, hogy megpróbál a munkaidejére kiköltözni oda.

A bonyolultnak tűnő küldetéshez pedig végül az én segítségemet kérte, de bevallom, kicsit én is tanácstalan voltam, hogy hogyan is kéne nekiesni ennek az egésznek, úgyhogy a barkácsolás és kertmániás bátyámat, Bálintot kérdeztem meg, hogy szerinte milyen irányba kéne elindulni. A válasza rövid volt és lényegretörő: 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége.

Azt mondta, hogy itt tényleg mindent meg fogunk találni, ráadásul jó eséllyel még le is lesz árazva a termékek nagy része, ugyanis ebben a webshopban a leárazások folyamatosak, az árukínálat nagy gyakorisággal frissül, és rendkívül széles a több termékkategóriát is lefedő választék. Hidd el nekem, mondta Bálint, akkor jársz legjobban, ha még karácsonyra is innen vásárolsz be, mert akkor nemcsak, hogy akciósan tudod az ajándékokat beszerezni, de még kimozdulnod sem kell az egészhez, a kanapédon vagy a foteledben ülve mindent el tudsz intézni.

50százalék.com - A jó ajánlatok közössége

50százalék.com – A jó ajánlatok közössége

Nos, Bálintnak abszolút igaza lett. A kerti kellékek kategóriában tényleg megtaláltunk mindent, ami csak kellett. Csinos, leszúrható lámpákat, elektromos rovarriasztót, de még párakaput, napvitorlát és napelemes kerti fáklyákat is vásároltunk, s mondhatom, Kati kertje egy igazi kis luxusoázissá változott.

A kerti munkában Bálint is rengeteget segített egyébként, de természetesen már a vásárlás előtt is volt olyan tippje, aminek utólag Kati annyira örült, hogy még egy üveg drágább pezsgővel is megajándékozta, mikor felavattuk a csodás kis kültéri kuckót. Bálint ugyanis felhívta a figyelmünket arra, hogy ha telepakoljuk a kis kertet értékes felszerelésekkel, akkor valószínüleg nem árt oda egy kültéri kamerát is felszerelni, hiszen akkor kisebb eséllyel kélhet lába az újonnan vásárolt tárgyaknak. A slusszpoén pedig természetesen az volt, hogy ehhez sem kellett másutt nézelődnünk, az 50százalék.com ugyanis még ebben a kategóriában is csodás ajánlattal tudott kecsegtetni.

Egy rendkívül mutatós, wifi-vel is rendelkező kültéri kamerája is lett tehát Katinak, s a kert-felszerelést követő első nyugodtabb napokban, mint utóbb kiderült, se Kati, se én nem tudtuk abbahagyni a böngészgetést a webshop oldalán, ugyanis az első vásárlásunk minden szempontból szinte már-már túl jól sikerült. Egyrészt a hírlevélre való feliratkozás azonnal 5% kedvezményt jelentett az első rendelésünkre, másrészt mivel még regisztráltunk is, és a vásárolt termékek ára 19.990 forint felett volt, még a szállítás sem került külön pénzbe.

A webshop tehát tényleg nagyon jól ki van találva, és még megbízható is az üzlet, hiszen még az árukereső felülete is Megbízható Boltként tartja nyilván. A szállítással kapcsolatban egyébként még a vidékieknek sincs okuk aggodalomra, hiszen a kiszállítás országos, így bárhonnan rendelhetünk, a raktáron lévő termékek pedig általánosan 72 órán belül kerülnek kiszállításra, tehát igen gyorsan.

Természetesen ahogy közeledett az év vége, karácsonyra is innen rendeltünk. Kati az édesanyjának hasznos és profi konyhai felszereléseket vett, édesapjának autós kellékeket, húgának szépségápolási termékeket, nagypapájának és Bodor nevű kutyájának kutyás felszereléseket. Én a szüleimnek egy polcrendszert, Bálintnak egy okosórát , friss kismama nővéremnek pedig baba-mama termékeket rendeltem. Bizony, az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége valóban rengetegféle termékkel vár, ráadásul folyamatos akciókkal s dinamikusan frissülő kínálattal. Csupán kattintani kell, és már válogathatsz is kedvedre, akkor is, ha ajándékot keresel , s akkor is, ha csak magadat lepnéd meg valamivel!