Ne csak környezeted, hanem a saját biztonságodra is ügyelj – futás közben is!

Számodra mennyire fontos a környezetvédelem?

A természetre számos módon figyelhetünk: a legalapabb, hogy nem szemetelünk. Jó, ha igyekszünk szelektíven gyűjteni a hulladékokat és nem mindent egyszerű, kommunális szemetesekbe dobni. Egyre elterjedtebbek a csomagolásmentes üzletek is, ahonnan szintén nem kell egy nagy halom “szeméttel” hazatérnünk – egészen meglepő lehet néha belegondolni, hogy egy-egy vásárlásunknak a jó része valójában a kukában landol, tehát sokszor szinte csak a szemétért fizetünk…

De érdemes több lehetséges módra is figyelni, ami a környezetvédelmet illeti. Ilyen könnyebb lehetőség például a lehetőleg természetes mosó -és tiszttószerek használata: saját tapasztalataim szerint sok márka ebből sokkal jobb illatokat áraszt, illetve a ruhák is jóval puhábbak tőlük, mint a nagyrészt mesterséges kemikáliákat tartozó társaiktól. Nem egyszer még árban sem drágábbak, mint azok, az pedig csak hab a tortán, hogy a saját egészségünket és környezetünk épségét is óvjuk a használatukkal!

Egy döntés, sok haszon – ugyanígy jó, ha környezetvédőként futni és szeretsz és új futócipő után a https://cipoteszt.hu/termekkategoria/futocipo/ oldalon keresgélsz. Jómagam is szeretem a különböző sportokat, és be kell valljam: a futást csak azóta tudtam megszeretni, mióta egy jó barátom által rátaláltam a https://cipoteszt.hu/termekkategoria/futocipo/ oldalra. Előtte számos, elég balul sikerült futócipő-vásárlásom volt, köszönhetően annak, hogy nem tudtam kezdőként, hogy mennyi mindenre érdemes figyelni és természetesen a bolti eladók sem voltak annyira naprakészek és tájékozottak, amivel ténylegesen tudtak volna segíteni.

Ezen oldalnak köszönhetően viszont minden cipőválasztási problémám megszűnt!

A https://cipoteszt.hu/termekkategoria/futocipo/ oldalon számos futócipő-modellhez találsz teszteket és értékeléseket, amelyek alapján jobban el tudsz igazodni a futócipők igencsak szerteágazó világában. Az előbbiekben említettem, hogy sok szempontra kell odafigyelni: az oldalon a teszteknél éppen ezért számos szempontot külön, egy-egy skálán is “osztályoztak”, hogy még átláthatóbbá váljon a felület és mindenki számára könnyebb legyen a döntés. Senki nem szeretne kiadni sokat rossz cipőre, pláne, hogy a nem megfelelő cipőválasztás sajnos súlyos problémákat is okozhat a későbbiekben egy-egy lesérülés formájában. Nos, sajnos én pont ebbe “futottam bele” – nem egy, és nem két hét volt, mire felépültem… mindezt pedig egy jó döntéssel meg tudtam volna előzni.

A cipoteszt.hu egyébként nem értékesítő oldal, kizárólag teszteket osztanak meg, illetve árakkal együtt az online beszerzési forrásokat érheted el rajta. Grafikonon is láthatod az elmúlt időszakra vonatkozó áralakulást, ezzel is megkönnyítve a saját dolgod. A cipoteszt.hu átlátható, könnyen kezelhető, a leírásai mindenki számára jól érthetőek, sőt sok egyéb, futással kapcsolatos szakmai cikket is elérhetsz, amelyek miatt szintén megéri felkeresni az oldalt. Én abszolút bátran merem ajánlani bárkinek, aki érdeklődik a futás iránt, hiszen nekem is rengeteget segített!