Tisztaság gyorsan, hatékonyan, nagy felületeken is

Aki háztartást vezet és rendszeresen takarít, talán el sem tudja képzelni, hogy hogy is lehet tisztaságot tartani egy nagyobb területen, egy gyárban, vagy szállodában, vagy egy csarnokban.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito erre a kérdésre adja meg a választ, ugyanis nagy területeken érdemes kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszközöket, berendezéseket használni. Mint amilyeneket a Greenway Kft. kínál. A prémium, tartós, nagy teljesítményű gépek drágák, de ezeket nem szükséges megvásárolni, hisz bérelni is lehet. Ilyen konstrukciókat kínál a greenwaykft.hu.

Ha valaki https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito gépet keres, akkor itt jó helyen jár. Többféle modell is szerepel a Greenway kínálatában. Ezek egyike a Taski Procarpet 45 porszívó, de elérhető itt a Procarpet 30 kárpittisztító és az Aquamat 10.1 kárpittisztító is. Utóbbi egy sokoldalúan használható szőnyeg- és kárpittisztító berendezés, ami eltávolítja a beivódott szennyeződéseket, ezzel pedig a szövet élettartama is megnő. Kemény felületeken, tehát kerámiapadlón és egyéb csúszásgátló felületeken is használható. 10 literes tiszta- és 10 literes piszkosvíz-tartállyal rendelkezik.

Tökéletes mélytisztítást kínál, gyors és hatékony a folttisztításban és könnyen mozgatható és szállítható berendezésről van szó. Nagyon sok kiegészítőt lehet hozzá használni, egy igazán sokoldalú gép tehát.

A tisztítás során a tisztító oldat bejut a szövet belsejébe, innen szívja ki a gép, ezzel pedig alaposan és mélyrehatóan tisztítja meg a kárpitokat. A szőnyegek élettartamára is pozitív hatással van az ilyen alapos, mély tisztítás, mely során az erős szennyeződéseknek is búcsút inthetünk. Egy szórófej segít abban, hogy már a mélytisztítás előtt nedves legyen a felület, ilyenkor, a tisztítószerrel történő előnedvesítés segíti a még hatékonyabb tisztítást. Van olyan tisztítófej is hozzá, ami 12 centiméteres, ez pedig a lépcsők esetében lesz nagy hasznunkra, illetve a nehezen megközelíthető helyeken.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito többféle berendezést is kínál, mind tartós és magas minőséget képviselnek. Nagy előnyük a hatékonyság és a nagy teljesítmény, valamint a könnyű kezelhetőség. És természetesen az a bérleti konstrukció, mely abban segít, hogy ne kelljen egyszerre nagy összeget rászánni ezekre a gépekre. Így jobban kalkulálhatunk a kiadásokkal is, nem beszélve arról, hogy az üzemeltetési költségeket is tervezhetőbbé tehetjük. Mindezt úgy, hogy a Greenway full szerviz konstrukcióját választjuk. Ami tartalmazza a kopó alkatrészek cseréjét, a szervizköltségeket és sok minden mást is.