A természetes tisztítószereket itthon készítem, a kerítésre árnyékolót pedig online vásárolok

Lehetőségeimhez mérten igyekszem odafigyelni a környezetemre. Noha használunk autót és házhoz is rendelünk dolgokat (ami szintén nem minden esetben környezetbarát), a kemikáliákat igyekszem a lehető legminimálisabbra csökkenteni a háztartásomban. Imádok itthon tüsténkedni és dolgokat újra felhasználni, pl. a narancshéjat felhasználom általános tisztítószerhez, vagy a kávézaccot súrolónak. A kertünket is szeretjük szépíteni, gondozni, hiszen hálásak vagyunk, hogy megadatott számunkra egy udvar, ahol a csinos teraszunkon élvezhetjük a reggeleket egy bögre kávéval vagy teával, esténként pedig egy pohár bor társaságában.

Úgy alakult, hogy a múltkor nagy keresésben voltam, kellett ugyanis a kerítésre árnyékoló. Az egyik barátom ajánlotta a gazdabolt.hu webáruházat, ahol különböző kerti szerszámokat, kiegészítőket, növénygondozáshoz szükséges termékeket szerezhetünk be kedvező áron, gyors szállítással – kerítésre árnyékolót az oldalon belül a hálók menüpontnál találtam, vannak külön kerítéshálók és árnyékoló hálók is. A több oldalnyi termékkínálatot érdemes alaposan végigböngészni, hiszen sokkal kényelmesebb és praktikusabb, mint egy boltban hosszasan válogatni – itt még a termék részletes adatait is elérjük minden termékadatlapon, emellett több termék összehasonlítására is lehetőségünk nyílik, ha a kis nyilakra kattintunk. Kerítésre árnyékolót venni egyébként egy közepes anyagi beruházás, de a gazdabolt.hu-n meglepően kedvező árakkal találkoztam, így különösen örültem a baráti ajánlásnak. Az átvételi lehetőségek között a személyes átvétel, a csomagpontra történő szállítás és a házhoz szállítás szerepel. Fizetési lehetőségeink az alábbiak: előre utalással tudjuk rendezni a költségeket, amennyiben ezt nem szeretnénk, úgy utánvétes fizetés (készpénzben) is megoldható.

Amióta megérkezett a csomag és felhelyeztünk a kerítésre árnyékolót, már a szomszéd is érdeklődött, hol érdemes vásárolnia. Neki is csak annyit mondtam: gazdabolt.hu – a legjobb választás!