Hogyan lehet a diszkontdepo webshop segítségével zöldebb a háztartás?

A zöldebb, környezettudatosabb életmód a legtöbb esetben apróságokon múlik. Ezek egyszerű, apró változtatásokon múlnak, amiket vagy beépítünk a hétköznapjainkba, és megszokjuk őket, természetesség válnak vagy meg sem próbáljuk.  A tisztítószerek nekem ebbe a kategóriába este, kicsit változtatással sokkal fenntarthatóbb takarítási szokásokat alakítottam ki. Ecetet, szódabikarbónát és más természetes anyagokat használok a vegyszerek helyett. Persze ezeken túl még eszközöltem pár csekély változtatást. A diszkontdepo webshop ebben sokat segített, mert mindent találtam náluk, amire szükségem volt az új, egészségesebb és környezetbarátabb életemhez.

Az apró változtatások is számítanak – a diszkontdepo webshop termékei ebben segítettek

A diszkontdepo webshop termékeivel kicsit közelebb kerülhettem a megálmodott környzetbarátabb és egészségesebb életmódhoz. Az első dolog, ami azonnal beugrott a zöldebb otthon kapcsán, az a világítás volt. Nálam hagyományos égők voltak mindenhol, amik hamar kimerültek és nem fenntarthatóak, így LED világításra váltottam. Az egyik kedvenc új LED lámpám a diszkontdepo webshopjáról érkezett. Egy asztali lámpa, amit olvasáshoz, jegyzeteléshez és kreatív barkácsoláshoz is használok. Ez egy tölthető LED asztali lámpa, ami gyönyörű és elegáns kialakítású. Fényesebb és sokkal hosszan tartóbb a fénye, mint a hagyományos társainak. Energiatakarékos és tölthető, és a régi izzóimhoz képest négyszer kevesebb energiát használ el. USB töltőt is kaptam mellé a csomagban és mindezt csak 2990 forintért. Azóta is lelkesen használom nap mint nap.  

Amellett, hogy otthon is igyekszem környezettudatosabb lenni, így a hétköznapi teendőkben is, ezért mindenhova biciklivel járok. Sajnos a biciklim nem fér el normálisan az erkélyen és az előszobában mozdulni sem lehet tőle. Nem akartam, hogy ez a nevetséges indok gátoljon meg abba, hogy biciklivel rójam a városi utcákat. Így a diszkontdepo webshop oldaláról megrendeltem egy falra szerelhető biciklitartót. Ez a fali kerékpártartó iszonyat praktikus. Kicsi méretű de nagy teherbírású, harminc kilogrammig simán terhelhető. Azóta, hogy felszereltem, fel sem tűnik, hogy a biciklim is az előszobában van.

Gondoskodj a három otthonodról: a testedről, az elmédről és a Földről a

Ez a mondás tökéletesen összefoglalja, hogy mi kell a kiegyensúlyozott élethez. Ha erről a háromról gondoskodsz, akkor jó eséllyel egészségesebb életet folytatsz, mint mások.

Tudom, hogy ez is apróságnak tűnhet, de nekem fontos a testi és lelki egyensúlyomhoz, hogy minden reggel ehessek gyümölcsöt. Ez a vitamin és energia adag fog utána egész nap támogatni engem a feladataimban. Ezért is akartam beszerezni egy smoothie makert, mivel nem mindig van sok időm reggel, és ez gyors megoldás a gyümölcs bevitelre. A diszkontdepo webshop kínálatában találtam is egy nekem tetsző darabot. Ez a nagy teljesítményű smoothie készítő helytakarékos mixer, ami pürésíteni is tud. Két fajta mixelő poharat kaptam mellé kupakkal együtt. Mivel tényleg éles pengéi vannak, így nyáron a jeges italokat is ezzel szoktam készíteni. Ez is kicsi változtatásnak látszik, de sokat hozzátesz a mindennapokhoz, így könnyebb odafigyelni arra, hogy meglegyen az egészséges reggeli minden reggel.