A lolmarkt.hu találkozása a természetes tisztítószereimmel

Biztosan mindenki hallott már a lolmarkt.hu-ról, ami egy egyedi póló nyomtatással és saját mintás pólóik értékesítésével foglalkozó cég.

A saját mintás pólóik többnyire humoros képekkel és feliratokkal vannak ellátva. Vannak még mindenféle eseményre, születésnapra, karácsonyra készített pólóik is, az ünnepekkel kapcsolatos képekkel, szövegekkel díszítve.

Az ilyen vicces póló webshopokban mindenki talál ajándékot a szeretteinek, vagy olyan pólót, amit saját maga hordana szívesen. De ha ezek közt mégsem leli meg a tökéletes ajándékot, akkor a lolmarkt.hu üzleteiben lehetőség van arra is, hogy hozott anyagból dolgozzanak, azaz hozott mintát tesznek rá a pólóikra. A végeredmény általában magáért beszél.

A nyomatok strapabírók, élénkek és persze nagyon szépen néznek ki. De minden ruha anyagát ki tudja kezdeni a sokféle mosószer, az öblítő.

Azok a házi mosószerek, amiket én használok viszont egyáltalán nem koptatják a pólókat. A lolmarkt.hu-nál vett pólóinkon a nyomatok nem fakultak meg még évekig, de semmi sem tarthat örökké. ezért is jó, hogy átálltunk a természetes tisztítószerekre.

A házilag készített mosópor sokkal kevésbé roncsolja a ruhákat és az azokra rávasalt mintákat, így az anyagok jobban megtartják a rugalmasságukat, nem veszítenek a tartásukból és sokkal hosszabb ideig velünk lehetnek még.

A legjobb minőségű, legdrágább ruhán is meglátszik az idő, de elég sokkal megnövelhetjük a ruháink élettartamát, ha a megfelelő szerekkel kezeljük és nem tesszük ki feleslegesen túl sok tisztításnak. Nem csak a koszt, hanem a színeket is oldja a legtöbb mosópor. És ha túl sokszor mossuk a ruhákat, akkor a minta is útnak indulhat róla.

A lolmarktban vásárolt egyedi pólóink mind nagyon magas minőségben készültek, és nem tudok arról nyilatkozni, hogy hogyan bírják a hagyományos mosószereket, de amik nekünk vannak és természetes mosóporral vannak mosva, azokon egyáltalán nem látszik, hogy rendszeresen használva vannak. Ezek a nyomatok ugyanis nagyon jól tapadnak a ruhához, így nem olyan egyszerű eltávolítani őket.

Sok pólónk van a lolmarkt.hu-ról, mert sokat vásároltam ott korábban és ajándékba is rengeteg innen származó pólót kaptam a barátaimtól.

Nekik is mindig ajánlom, hogyha azt szeretnék, hogy tovább legyen kifogástalan minőségű a ruhájuk, akkor ők is álljanak át a természetes tisztítószerek használatára, de egyelőre még nem sikerült valami sok barátomat meggyőzni ennek a szükségességéről.

Egyelőre még az egyszerre, a lolmarkt.hu-n vásárolt pólóink pont ugyanolyan állapotban vannak, kíváncsi vagyok, mikor fognak látszani a különböző mosószerek használatából adódó különbségek.

Igaz, messze a lolmarkt.hu nyomatai a legélénkebbek azok közül, amiket eddig láttam, illetve náluk vannak a legkülönlegesebb lehetőségek is, hiszen már foszforeszkáló mintával is kérhetők a pólók! Biztos vagyok benne, hogy venni fogok egyet a sötétben világítóak közül is, mert olyanok eddig még nem volt.