Sokáig egy mosodában dolgoztam

A mosodai munka elég kemény volt, kár tagadni, és ez akkor is igaz, ha viszonylag sok gép segítette már a munkánkat. De hiába a felszerelések, attól még bőven kellett fizikai munkát végeznem. Sokat kellett cipelnem a nedves ruhákat, és szinte percenként hajolhattam le valamiért.

Arról nem is beszélve, hogy arra is folyamatosan figyelnem kellett, hogy a forró gőz és víz ne érjen engem. Persze vannak biztonsági előírások, de azért sajnos előfordulnak sérülések.

Ruhákból és ágyneműkből volt a legtöbb, hiszen több szállodával is szerződésben állt a mosoda ahol dolgoztam. Valószínűleg a környezetnek is sok kárt okoztunk, hiszen nagyon sok mosogatószert használtunk el. Bár lehet természetes mosószerekkel dolgoztunk, de ebben mondjuk nem vagyok biztos.

Akár természetes mosószerek voltak, akár nem, egyvalami már biztos: nem dolgozom már a mosodában, mert kikezdte az egészségemet. Sajnos a hát- és derékfájás már szinte mindennapos volt nálam. Hiba volt ott dolgoznom, de sajnos akkoriban nem volt más választásom.

De azért arra volt lehetőségem, hogy megoldást találjak! És tudjátok mi volt az?

A therapy4u.hu csapata volt az!

Nekem olyan porckorongsérv kezelése volt szükségem, mely során a lehető legjobb törődést kapom, és ennek ők tökéletesen eleget is tettek!

Már a legelső alkalommal is az volt rögtön az érzésem, hogy egy felkészült és profi csapat alá kerültem, akik mindent megtesznek azért, hogy újra minőségi életet élhessek, aminek nem tesz keresztbe a folyamatos fájdalom.

És ez pontosan így is történt, amiért örökké hálás maradok a therapy4u.hu csapatának. A fájdalmaim nem csak elmúltak, de a mozgásom is sokkal magabiztosabbá vált. Arról nem is beszélve, hogy megerősödtem. Olyan rejtett izmokat dolgoztattak meg bennem, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen problémákkal később ne legyen már szükséges szembenéznem.

Különleges kezeléseket alkalmaztak rajtam, melyek bizonyítottan hatásosak. Ez nemcsak mások, de az én tapasztalatom is. Ha van olyan csapat, melynek tagjai minden tudnak a porckorongsérv kezelése során felmerülő kérdésekről és lehetőségekről, akkor az egyértelműen a therapy4u.hu!

A kezelésekről egyébként sokat olvashattok a honlapjukon keresztül is, amit nagyon ajánlok!

Ha szántok egy kis időt a weboldalra, akkor látni fogjátok, hogy többféle módszert, koncepciót és tréninget is alkalmaznak, melyek mind hatásosak.

Nem kell aggódni, nem neked kell kiválasztanod, hogy melyeket is szeretnéd, hiszen az ottani szakemberek pontosan tudni fogják, mely kezelésekre lesz majd szükség a problémád semlegesítésére.

porckorongsérv kezelése

Csak pár példát engedjetek meg, hogy felsoroljak: neurodinamika, trigger pont kezelés, medical fitness vagy Mulligan módszer. Ez most tényleg csak néhány, de ennél többet is megtaláltok a weboldalon. Egyébként részletes leírásokat is találhattok a módszerekről, szerintem érdemes őket elolvasni.

Ott van például a Mulligan koncepció, mely képes elérni a gyors eredményeket. A lényege, hogy centralizált helyzetbe hozzák a problémás ízületeket, de erről többet olvashattok a honlapon.

Szeretném kiemelni egy kicsit az emberi oldalát is a therapy4u.hu stábjának.

Persze mondhatnék róluk “csak” annyit, hogy a legprofibb gyógytornászok, akikkel valaha találkoztam, de ők ennél többet is érdemelnek. Hiszen az a kedvesség és odaadás amit tapasztalhattam velük kapcsolatban nemcsak a testemnek, de szinte a lelkemnek is jót tett. Ritkán éreztem ilyen fontosnak magam az életemben. Én ott nem csak egy ügyfél voltam, hanem valami több is.

Nektek is szükségetek lenne porckorongsérv kezelésre? Akkor nem is kell tovább keresnetek, hiszen a megoldás itt is van!