A természet szeretete mentheti meg a bolygónkat

A természet talán az egyetlen olyan dolog, ami akkor is velünk van, ha minden embertársunk ellenünk fordul. Sőt, a természet elengedhetetlen ahhoz, hogy egyáltalán létezni tudjunk.

Ezért érdemes lehet átgondolnunk azt, hogy mit tudunk tenni a természetvédelem érdekében. Hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy a környezetünk a legjobb állapotban legyen.

Ennek érdekében figyelhetünk arra, hogy kevés szemetet termeljünk, hogy csomagolásmentesen vásároljunk, hogy szelektíven gyűjtsük a kidobásra ítélt termékeket, hogy élünk a megújuló energiával stb.

Számtalan lehetőségünk van arra, hogy a Földünk pusztulásán legalább egy kicsit javítsunk. A napenergia plusz program pontosan ezért jött létre. Hiszen nekik van egy olyan napelemes rendszerekkel foglalkozó programja, ami a kisebb felhasználókra fókuszál.

napenergia plusz program

A napenergia plusz program 2024 több mint 75 milliárd forintot szán erre a lehetőségre. Ennek keretén belül pedig több mint 15 ezer háztartásnak tudnak segíteni abban, hogy ők is élni tudjanak a megújuló energia adta lehetőségekkel.

Hiszen a napelemes rendszereknek köszönhetően nagy mértékben tudjuk csökkenteni az áram fogyasztásunkat. Persze ez csak abban az esetben igaz, ha rendesen süt is a nap. Hisz a rendszer ennek megfelelően tud energiát termelni. Így a téli hónapokban ez sokkal kevesebb is lehet, mint nyáron. De ezen nem kell meglepődni, ez teljesen normális.

A Napenergia Plusz Program egy olyan hibrid rendszert kínál a programban résztvevők számára, ami ötvözi a hálózatra visszatápláló és a szigetüzemű rendszert. Ennek köszönhetően gyorsabb megtérülésben bízik a cég.

A napelemes rendszerre a támogatás mértéke maximum 5.000.000 Ft lehet, azonban ez az összeg akár a teljes költség 66%-át is kiteheti. Ennek hála közel 2.000.000 Ft-ból is létrehozhatod a saját otthonodban a napelemes rendszeredet.

Ez egy olyan vissza nem terítendő támogatás, aminek köszönhetően minden olyan háztartás fellélegezhet, akik eddig még álmodni sem mertek arról, hogy egyszer lesz egy megújuló energiás rendszerük. Hiszen a Napenergia Plusz Program most töredék áron kínálja ezt.

Olvasd el a részleteket, tájékozódj a feltételekről és vágjatok bele közösen a napelemes rendszer telepítésébe.