Titkos fétisem: a középső könyöktámasz

Egy autómosóban dolgozom, belső tisztasági takarító vagyok. Ez azt jelenti, hogy utolsóként én kapom meg a takarítás alatt lévő kocsit. Előttem már megtörténik egy alapos külső mosás és egy belső porszívózás. Az én feladatom a bőr és műbőr felületek ápolása ill. az, hogy a műszerfalon a légy is hanyatt essen. A mosóban csak természetes tisztító és mosószereket használunk. Ez a mosó tulajdonosának a heppje és üzletileg jó fogásnak bizonyult: rengeteg a másként gondolkodó értelmiségi, akik szívesen hozzák hozzánk, a zöld mosóba a kocsijukat. És ezzel ki is tudják pipálni a heti környezetvédelmet: megtették, amit megtehetnek annak érdekében, hogy ez a bolygó unokáink számára is élhető és élvezhető legyen.

Szeretnék Veled egy titkomat megosztani: szerelmes vagyok a középső konzolon lévő kartámaszba. Minden luxusautó mosása végén elnyúlok a vezető ülésen, kényelmesen könyökölve és elképzelem, hogy nem egy mosóban dolgozom, hanem Monte Carloban, a Fairmont Hotelnél lévő hajtűkanyarban hajtom éppen a kocsit.

Természetesen a saját kocsimba is nagyon fontosnak tartottam, hogy prémium minőségű középső könyöktámaszt keressek. Hosszas kutatás után megtaláltam az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu weboldalt, ahol kartámasz ill. könyöklő esetében is nagyon széles választék található. És az árak is kedvezőek. Ezt azért tudom, mert ellenőriztem több más webáruházban is az árakat, minden esetben az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu volt a legolcsóbb.

Nagyon egyszerű a webshop használata. Első lépésként a típust szükséges meghatározni, esetemben ez Alfa Romeo volt. A következő feladat a modell, majd a gyártási évnek megfelelő gyártmány kiválasztása. 3 kattintással már listázta is a weboldal a három ajtós 2009 utáni Mito gépjárművek esetében kiválasztható könyöklőket. Korábban írtam, hogy az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu esetében mindig nagy választékot találunk. Ez a Mito esetében is igaznak bizonyult: 6 különböző kartámasz közül választhattam. Az ár szempontjából az olcsóbb és a kicsit drágább is teljesen megfizethető volt. Mindegyik Armrest gyártmányú és csúsztatható kialakítású. A döntésemet fotók és részletes termékleírások segítették. Megtudhattam, hogy a felhajtható felső rész alatt méretes tároló rekesz található. A felső rész műbőr borítást kapott, az alsó rész pedig flocckolt kialakítású.

könyöklő

Természetesen megrendeltem a legjobban kinéző kartámaszt. Az árat bankkártyával rendeztem és személyes átvételt választottam. Örömmel láttam, hogy egy bizonyos összegű költséggel kérhetem a megrendelt termék helyszíni felszerelését. Biztosra akartam menni és nagyon örültem, hogy nem nekem kell bajlódnom a szereléssel.

Másnap csörgött a telefonom, az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu újpesti üzletéből hívott az egyik eladó. Még aznap át is tudtam venni a megrendelt alkatrészt. A szerelést végző kollégájuk nagyon profi volt, mindent tudott az Alfákról és a könyöktámaszokról is. 15 perc alatt készen volt az üzembe helyezéssel, rendkívül elégedett voltam a végeredménnyel.

Azonnal elmentem felavatni az új könyöklőt, mentem egy kört a városban a kocsival és nagyon élveztem, hogy már én is kényelmesen tudom vezetni a kocsimat. Nem kell kényelmetlen pózban, felhúzva tartanom a vállaimat és a könyökömet. A tárolórekeszt is sikerült használatba vennem: napszemüveg, távirányító, mini zseblámpa és tollak. Mindennek lett helye.

Azt gondolom, hogy kiváló döntést hoztam azzal, hogy az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu weboldaláról vásároltam. Közben örömmel fedeztem fel, hogy még sok más alkatrészt is forgalmaznak, pl. tetőboxokat, kerékpártartókat, autószőnyeget és csomagtér tálcát is. Utóbbiak közül ki is választottam egy szimpatikus darabot, amely tökéletesen méretpontos és hatékonyan megvédené a kocsim csomagterét a szennyeződésektől. Már most tudom, hogy ez lesz a következő vásárlásom az AUTÓFELSZERELÉSEK.hu webáruházában.