Vissza a természetességhez, mégis előre a jövőbe!

Furcsa kettőssége korunknak, hogy a fejlődéshez és az innovatív hozzáálláshoz néha természetes dolgokhoz kell visszanyúlnunk. Mi másért, főként a fenntarthatóság érdekében tesszük ezt általában.

A személyes kis, mindennapi dolgaim terén például: ma már az a jövő, hogy természetes, kevésbé szennyező tisztítószereket használunk itthon, ugyanakkor a cégem tekintetében mégis elmondhatom, pont valami formabontót csinálunk, ipa mentes székhellyel és teljes homeoffice-al.

Ez már valami tök új ugyebár: a szekhelypartner.hu-nak köszönhetően már működő, prosperáló cégek is át tudnak állni, minden munkatársukkal teljes, otthonról végezhető munkavégzésre és ezért nem kell a cégnek fizikai székhelye legyen! És ma már a cégalapítás sem olyan körülményesen eljárható… Egy csomó dolog mehet online – ugye, hogy ebben például milyen jó, hogy nem lépdelünk visszafelé az időben? Egyébként, szintén a szekhelypartner.hu-val “járhatók el” ma már ilyen könnyedén a szükségesen intézendő dolgok, mert ez egy nagyon-nagyon sokoldalú szolgáltató. Ezért is írok most róluk.

Kezdőkként, de vállalkozószellemű majdani cégtulajdonosokként forduljunk bátran hozzájuk!

Ügyvédi munka? Nem gond, sőt, alapításkor a szekhelypartner.hu-val azonnal meg lesz a cégünk cégcíme is tehát, ha így akarjuk. Ami garantáltan elfogadott cégcím lesz – minden hatóság elvárásainak megfelelő, és nem kell ehhez vásárolnunk, vagy kibérelnünk valamit. Sokan, sokféle okkal és céllal érkezhetnek a Székhelypartnerhez (ott van például a népszerű, ipa mentes székhely), de én mindenképpen, még mindig kezdőknek ajánlom a legjobban. Főleg, mert egy rakás dolgot csomagban, készen kapnak azok, akiknek még kicsit elvont világ a cégalapítás és nem látják át. Nem csak elindulni segítenek, de hosszasan partnerek lehetnek ők, hogy tényleg ne kelljen egyből nagy költségekbe vernie magát egy kezdő kis cégnek.

Lesz tehát hivatalos cím, amin intézik a postaforgalmat is, de nyilván a legnagyobb segítség, hogy minden tiszta, és a törvény betűit mindenben követő lesz a bejegyeztetés során. Minden előírást betartva indíthatjuk el cégünket a maga útján. Már az oldalon is hosszan leírják persze, hogy pontról pontra mire kell figyelnünk. Mit intéznek ők, mit kell nekünk csinálni… Mindenben rájuk bízhatjuk magunkat, de a felelős cégvezető érti is, mi miért történik.

És a szekhelypartner.hu oldalon tehát ez végigvezethető teljesen, az elméleti síkon is. Cégalapítás előtti teendők, cégalapítás utáni közvetlen teendők. Minden. Viszont a székhelyszolgáltatás szerintem tényleg pótolhatatlan. Ezért is erre az elemre fókuszál talán a szolgáltató weboldala, már megnevezésében rögtön. Nem csak költségspórolás, de időspórolás miatt is csak dicsérni tudom ennek a lehetőségnek a létezését és ajánlom az alkalmazását.

És mi ez az ipa mentes székhely?

Tőlük sokféle székhelycímet igényelhetünk. Olyat is, ami nem a fővároshoz köt majd, de sokkal jobb kondíciókkal vehetjük igénybe. Például abban a helységben nem kell majd IPA-t fizetnünk, mert a település, ahol a címünk található lesz, nem szed be opcionálisan ilyet! Nézzünk szét tehát a Székhelypartner weboldalán, mert még így is van olyasmi bőven, amit ők tudnak de még nem ejtettem róla szót.