Éljen a környezetbarát tisztítószer!

Mindig kellő figyelmet fordítok a természetnek a védelmére, és ez akkor is igaz, mikor tisztítószereket vásárolok. Régebben előfordult, hogy hagyományos tisztítószert vásároltam, de aztán rádöbbentett valami, hogy mennyire ezek mennyire szennyezőek, de erről majd egy kicsit később részletesebben is beszámolok.

Szerintem okos döntés, ha az ember minden vásárlás előtt alaposan áttanulmányozza, hogy mit is tartalmaznak pontosan azok a szerek, amiket vásárol. Ezzel nem csak természetnek tesz jót, de a családjának is!

Azt gondolom, nagyon szomorú, hogy sokan még nem szentelnek kellő figyelmet arra, hogy a mosószerek, amiket vásárolnak, ne tartalmazzon semmiféle káros anyagot. Az interneten pedig annyira egyszerű lenne utánajárni annak, hogy mi az, amire oda kell figyelni az ilyen szereknek a vásárlása során.

Gondoljatok bele, mikor ezeket használjátok, a szennyvízbe kerülnek.

Az sem kifogás, ez egy több pénzbe kerülne, mert a természetes tisztító- és mosószerek nem is drágábbak, mint a hagyományos változatok.

Én akkor döntöttem el végleg, hogy hanyagolom a hagyományos és mesterséges típusú változatokat, mikor egy bútort tisztítottam. A bútorban lévő csavarok nem sokkal a tisztítást követően teljesen tönkrementek. Nem tudom mi lehetett abban a szerben, de azért elég durva, hogy képes volt kimarni egy fémdarabot. Ha belegondolok abba, micsoda károkat okozhat ez a szer a természetben, teljesen elborzadok. Úgy gondolom, felelős emberként egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyen termékekhez nyúljak.

Annyi jó dolog azért van ebben a történetben, hogy rátaláltam a csavarholding.hu-ra, hiszen új csavarok után kellet néznem.

Nos, nincs túl nagy tapasztalatom a csavar vásárlás tekintetében, de ha van valami, amiben teljesen biztos vagyok, akkor az a következő: náluk jobb forgalmazó egyszerűen nincs.

Én aztán abszolút teljesen bénának számítok, mikor ilyenféle termékek kiválasztására vagy vásárlására kerül a sor, ezért is általában a férjem intézi ezeket a dolgokat, de ez a weboldal egyszerűen annyira szuper módon lett kitalálva, hogy fénysebesen feltaláltam magam.

A szemnek is igazán tetszetős az internetes felületük. A design szép, de még sem érzem ezt, hogy túl sok színt használtak volna fel hozzá. Ezt a hibát elég sok weboldal elköveti, de az ő esetükben erről szó sem volt.

Elmesélem Nektek, hogy nagyjából hogyan nézett ki a vásárlásom náluk!

csavar

Mivel nekem célirányosan bútorcsavarra volt szükségem, ezért a keresőbe simán beírta, hogy bútor. Ezután az oldal már mutatta is nekem a lehetőségeket! Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű dolgom lesz, pedig de!

A termékekről minden műszaki adatot meglehet találni, így biztosan nem fogtok tévesen olyan terméket rendelni, amire nincs szükségetek.

Még egy kis apróság, de azért nekem sokat jelent: a termékfotókat is ki lehet nagytani, hogy alaposan megnézhetitek a szemetekkel is, hogy milyen terméket is készültök vásárolni.

Nem csak a kereső segítségével lehet a termékeket megkeresni. Az oldalon van egy gomb, amire rákattintva láthatjátok az összes kategóriát és alkategóriát is. Egyszerű, gyors és praktikus megoldás!

Itt aztán komolyan minden van. A honlap nevéből talán azt hinnétek, hogy itt „csak” csavar található, de ez egyáltalán nincs így! Például található itt gipszkartonhoz való függesztő, szegecs és védőfelszerelés is! Ez most csak néhány példa, de majd Ti is látni fogjátok a többi lehetőséget, ha majd begépelitek a weboldaluk címét a böngészőtökbe.

Annyira megtetszett ez a forgalmazó, hogy a bátyámnak is megmutattam a weblapjukat, mert Ő egy igazi ezermester, aki biztos értékelni tudná őket. Ez így is történt, hiszen nem sokkal azt követően, hogy megismertettem a weblappal, már rendelt is magának egy csomó mindent!

A bátyám tényleg elég sok csavart elhasznál, így neki ez a weboldal mondhatni egy igazi aranybánya. Csak ámult a sok választékon. Rendelt hernyócsavart, metrikus csavart és tokrögzítőt is, de azt mondta a későbbiekben még biztos újra fellátogat a weboldalukra, mert még szüksége lesz másra is.

 Az Ő és az én rendelésem is rendben megérkezett, pont akkora, ahogy az előre meg volt tervezve. A forgalmazó nem csak a levegőbe beszél, mikor a minőséget hangoztatja, hiszen a termékek tökéletesek voltak.

A bútorcsavarok teljesen illettek a bútoraimba, pontosan úgy, ahogy arra előre számítottam. Egy kicsit féltem, hogy rossz lesz a mérete a csavarnak, amit rendeltem, de szerencsére nem így történt, amit leginkább annak köszönhetek, hogy részletesen közölték a termék méreteit a weblapon. Ez az egyik legjobb weboldal, amit valaha láttam, és nem véletlen, hogy elmentettem a kedvenceim közé, mert egészen biztos, hogy a jövőben még fogok innen rendelni. Tegyetek velük egy próbát, és biztosíthatlak titeket, hogy Ti is pontosan úgy fogtok gondolkodni, mint én!