Egyre több ismerőst veszek rá a természetes tisztítószerek használatára

italhűtő

Hatalmas sikernek könyvelem el, hogy egyre több ismerősömet sikerül rávennem arra, hogy jobban figyeljen a környezetére, és használjanak ők is természetes tisztítószereket. Ez nem csak a környezetnek jó, hanem nekik is, általában innen szoktam megközelíteni a dolgot, mert valamiért az emberek kevésbé rezonálnak azzal, hogy óvjuk a környezetet. De ha arról beszélünk, hogy neki miért jó, akkor könnyebb megértetni velük ennek a fontosságát.

Az egyik ilyen ismerősömnek egy kis kocsmája van itt a környéken. Nem gondoltam, hogy őt sikerül valaha is rávennem, de végül beleállt. Most azonban a minap azzal hívott, hogy segítséget kérjen tőlem abban, honnan tudna beszerezni új italhűtőt, mert ami a kocsmájában van, az sajnos tönkrement és nem javítható. Az az üzlet, ahonnan a régit vette pedig már ezer éve megszűnt, az ismerősöm meg nem egy nagy internet guru, így én jártam utána a lehetőségeknek. Alapos körbejárás után arra jutottam, hogy az rdealer lesz számára a legjobb beszerzési forrás, ahol az italhűtő mellett egyébként még sok más kis- és nagykereskedelmi gép kapható.

Mindig alaposan utánanézek az új cégeknek még magam miatt is, így pedig még inkább, hogy másnak van szüksége valamire. Az utánajárás vége az lett, hogy megtudtam, hogy egy több évtizede működő családi vállalkozásról van szó, akik szívüket és lelküket beleteszik az üzletükbe. Kizárólag magas minőségű termékek forgalmazásával foglalkoznak. Nem szoktam megelégedni annyi információval, amit egy cég weboldalán találok, így én utánanéztem az interneten is ennek a cégnek, hogy lássam, hogy más fórumokon mit mondanak a vásárlók. A google értékelésében is magas pontszámot ért el, a felület pedig telis tele van rengeteg pozitív véleménnyel a cégről, a termékekről és a kiszolgálásról.

Az árakat én nem tudom megítélni, de mikor mondtam az ismerősömnek, hogy milyen oldalt találtam, és milyen árakkal, ő nagyon lelkes volt, azonnal tudni akart mindent.

Nem is várattam meg, azonnal elküldtem neki ezt a linket, ami közvetlenül az italhűtő kínálathoz vezet, hogy ő is át tudja nézni a kínálatot. Mindegyik terméknél van kép és részletes leírás, aminek köszönhetően a legfontosabb adatokat meg lehet tudni a gépekről. Ha pedig bármilyen kérdés felmerül, az oldalon megadott ügyfélszolgálati telefonszámon lehet tőlük kérdezni, segítséget kérni.

Van egy bemutatótermük Tapolcán, ahol a nagykonyhai gépek mellett a fagylalt és jégkása, valamint a cukrászati gépeket is meg lehet tekinteni, de mi kicsit messze lakunk tőlünk, így az ismerősöm a bemutatóterembe nem ment el. Az oldalon átnézte a kínálatot, majd pedig miután már megszületett a döntés arról, hogy melyik italhűtőt szeretné a kocsmájában viszontlátni, felhívta az oldalon megadott ügyfélszolgálati telefonszámot. Úgy mesélte, hogy nagyon segítőkészek voltak a telefonban, és a szállításra is azonnal találtak megoldást, tehát nem jelentett problémát az, hogy nem lakik a közelben. Az új italhűtőre pedig két év garanciát kapott, de nagyon valószínű, hogy egy ilyen minőségi berendezéssel még két éven túl sem lesz semmi probléma, nemhogy a két éven belül.

Annyira bejött neki a termék és a cég, hogy most épp azon gondolkodik az ismerősöm, hogy jól jönne egy fagyi készítő gép a kocsma elé, mert látta, hogy az italhűtők mellett ilyet is lehet vásárolni tőlük. Tudjátok, van az a csavaros fagyi, amikor a tölcsére nyomják rá a színes fagyival és olyan csavaros formában kerül a tölcsére a lágy, hűsítő krém. Ilyet talált a kínálatban, amire teljesen ráfüggött, azt hiszem, hamarosan újabb hívást fog tőle kapni a cég, és ismét lehet a házhoz szállítást szervezni. Én mondjuk nem bánnám, biztos, kedvező áron jutnék a fincsi fagyihoz.