A használt ruha is jól tisztítható természetes módon

Mikor még a szüleimnél laktam, egy idő után az én hatásköröm alá is bekerültek a különböző házi munkák. Nálunk mindig tökéletes tisztaság kellett legyen. Anyukám szerint már akkor tiszta mocsok volt az egész ház, ha egy porszem merészkedett a járólapokra. Szóval hamar belejöttem a portörlésbe, a felmosásba, az ablakpucolásba… Nem mondom, nyilván volt, amit szívesen megcsináltam, volt, amit kevésbé. A porszívózás sosem fog a kedvenceim közé tartozni, annál inkább a mosás és a teregetés. Aki tudja, az tudja, hogy már négy embernél percek alatt kicsordul a szennyeskosár a sok-sok ruhától.

A mosás azonban egy nagyon felfrissítő érzést nyújt nekem. Ahogy kiszedem a finom illatú, tiszta ruhákat a gépből, ahogy kirázom őket és kiterítem… Na ezt az érzést szeretem. Ti is szerettek az éppen kimosott, illatos ágynemű közé befeküdni, nem igaz?

Hamar elgondolkoztatott, hogy ennyi mosással milyen mértékben szennyezem a környezetet. Ezek után tértem át a természetes összetevőkből készült mosószerekre. Féltem, hogy nem lesznek annyira hatékonyak, de meglepetésemre teljes mértékben beváltak. Számomra különösen fontos a tisztító hatás. Persze, mondhatnátok, hogy kinek ne lenne az, de én nagy szerelmese vagyok a turizásnak. Hiába nem ódzkodom a használt ruháktól, azért nem árt, ha jól ki tudom mosni ezeket a darabokat.

Pláne, mióta felfedeztem a DressPack használt ruha webshop honlapját. Szinte már csak innen vásárolok, mert kényelmesen tudok bárhonnan nézelődni. Ha az ember olyan szinten szeret ruhákat vásárolgatni, mint én, akkor még a villamoson ülve is ezzel üti el az időt. Azért szerettem meg ennyire, mert gyorsan és kifejezetten célirányosan tudok vásárolni. Közben pedig ugyanúgy egyedi és “megmentett” darabokat tudok kifogni. Az összes ruháról minőségi fotókat készítenek az oldalra. Mindent bábukon fényképeznek le, ezért az is jól látszódik, hogy hogyan is állnak valójában. Nem kell órákat sem böngésznem egy-egy alkalommal, mert a szűrők segítségével szinte tűpontosan ki tudom választani azt az elképzelést, ami a fejemben van. Lehet méret, szín, anyag és viselet szerint is válogatni. Még sosem volt olyan, hogy ne találjak magamnak bármi tetszőt.

A másik kedvenc dolgom a DressPack-től az az, hogy nagyon gyorsan kézhez kapom a megrendelt csomagjaimat. Sosem tart néhány napnál tovább, hogy mehessek is a kiválasztott csomagautomatához a megérkezett rendelésemért. Mindig teljes mértékben megbízhatóak, e-mailben is kapok értesítést a vásárlás és a kézbesítés mozzanatairól. Számtalanszor rendeltem tőlük, és sem minőségben, sem méretben nem volt rossz soha egyik sem. Ez azért is van, mert az oldalon minden ruha méretei le vannak mérve, így tudok hasonlítani már meglévő ruháimhoz. A DressPack a legigényesebb használt ruha webshop az összes közül, amivel valaha dolgom volt.

használt ruha webshop

Mindemellett úgy gondolom, hogy elég vásárló-centrikusak. Miután megrendeltem az első csomagomat, és kellemes csalódás volt, nem volt kérdés, hogy regisztrálok hozzájuk. Ezzel egyszerre be is kerültem a hűségpontrendszerükbe, így minden héten újabb és újabb akciók várnak. Alapból is egész sok akció található meg az oldalukon, úgyhogy ha egy pénztárcabarát alternatívát szeretnétek találni a shoppingolási vágyaitok kielégítésére, akkor ez a használt ruha webshop nektek való. Ezt csak azért mondom, mert igazából akciók nélkül is sokat tudok spórolni, annál elégedettebb mosollyal minden csomagom megérkezésekor.

Legutóbb egy pólót és egy rövidnadrágot rendeltem a vészesen közelgő nyaralásomra, és így is bőven időben sikerült megszereznem őket, hiszen ezen alkalommal sem kellett csalódnom a kiszállítás gyorsaságában. Elégedett vagyok, hogy nem kell folyton boltról boltra járnom, hogy legalább néhány szép darabot kifogjak magamnak. Amikor meg mégis szeretném átélni ezt az élményt, csak leülök, előkapom a mobilomat és puff, újabb ruhák érkeznek a gyűjteményembe.

Így hát, ezek a használt ruhák is tökéletesen kompatibilisek az én drága természetes mosószereimmel. Vagy talán fordítva, de a lényeg úgyis ugyanaz. Rendeljetek bátran használt ruha webshopból, főként a DressPackről, és mosás után élvezzétek a minőségi darabjaitokat!