Legyen a portré fotónk is olyan természetes, mint a tisztítószerünk

Vigyáznunk kell a világunkra. A bolygónk annyi mindent ad nekünk, mi azonban sokszor mégsem ügyelünk eléggé arra, hogy épségben maradjon. Az egyik legdurvább ilyen dolog, a tisztítószerek használata. Mindenki úgy nő fel, hogy ezeket látja a reklámokban és nem is gondol arra, hogy rosszat tenne ezzel. Csupán az a probléma, hogy általában ha rosszat tesz az ember, azt nem szánt szándékkal csinálja, az eredmény azonban hasonlóan problémás.

Ezért is mostanában, ha tehetem, inkább természetes tisztítószerekkel mosom a ruháimat. Néha egyébként még olcsóbbak is tudnak lenni ezek az alternatívák. Csak gondoljunk arra, hogy hány ezer éves már az emberiség története és az emberek sokáig elvoltak ilyen mesterséges anyagok és gépek nélkül. Az egyik újévi fogadalmam tehát, hogy teljes mértékben ki tudjam kerülni végül ezeket a megoldásokat.

Most azonban egy olyan dolgot eszeltem ki, ami nem fogja semmiben sem károsítani a környezetet. A portré fotózás budapest témában gondolkoztam, mivel nem volt egy igazán jó képem sem magamról. Mindig, mikor felmentem a különböző netes portálokra, olyan csodás képeket láthattam emberekről. Beírtam ezért én is a keresőbe, hogy portré fotózás budapest és az első helyen Szoboszlai Kriszti oldalát adta ki. A helyezés meggyőzött, úgyhogy rögtön rá is kattintottam és nem bántam meg a választásomat.

Az oldal úgy van kialakítva, hogy bárki könnyedén meg tudjon találni rajta mindent. Ez egy nagyon fontos szempont, hiszen sokan nem szeretnek túl sok időt tölteni az interneten. A portré fotózás budapest kapcsán rengeteg tájékoztató és ismertető volt elérhető. Én azonban annak örültem a legjobban, hogy egy kicsit utána tudtam nézni annak, hogy mit érdemes tudni Szoboszlai Krisztiről. Erre két menüpont is rendelkezésemre állt. Az egyik a „rólam” fül alatt volt, a másik pedig a galéria. A „rólam” rovatban arról tudtunk olvasni, hogy miként kezdte a pályáját és mi a filozófiája a szakmával kapcsolatban, a galéria részen pedig a kész termékeket.

Már ez rögtön nagyon meg is tetszett, úgyhogy rátértem a portré fotózás budapest részlegre. A tájékoztató szerencsére nem volt túl hosszú, mert nem szeretek túl sokat a gépen olvasni. Ettől függetlenül lényegre törő volt és a legfontosabb információkat szinte azonnal megértettem. A leginkább szimpatikus az volt, hogy az első helyen voltak szinte feltüntetve az árak. A művészeti munkák kapcsán ez szokott az utolsó dolog lenni és nem is nagyon szeretnek beszélni róla. Én azonban örülök, hogy ha egy szolgáltatás, amit igénybe akarok venni, könnyen kiszámítható költségekkel jár.

Átnéztem a különböző csomagokat és ha bármelyik részletét nem értettem volna az árnak, akkor elég volt csupán lejjebb tekernem és minden részletesen el volt magyarázva. Kiválasztottam végül egy olyat, ami szimpatikusnak tűnt és felvettem vele a kapcsolatot. Az időpont foglaláshoz a telefonszámot sem kellett keresgetnem az oldalon. Elég volt egyszerűen rákattintanom egy gombra és rögtön erre a felületre kerültem.

Nem kellett egyébként sokat várakoznom és a portré fotózás budapest területén nemsokára már valóra is vált. Attól függetlenül, hogy főleg női portrékat láttam az oldalon, nagyon jó munkát végzett a fotós és biztos vagyok benne, hogy más ismerősömnek is fogom ajánlani őt. Remélem, még sok évig készíthetem nála a fotóimat, és talán egy idő után már nem csak magamról.