A természetes tisztítószerem illata keltette fel a motormániás szomszéd fiú figyelmét

Amikor a téli punnyadást és lustaságot felváltja a tavaszi lendület, a tisztaság és rend utáni vágy is előtör az emberekből. Nem volt ez máshogyan nálam sem. Egy napfényben úszó szerdai napon elterveztem, hogy ma akkor belecsapok a lecsóba és nekiállok a takarításnak.

Ahogy nézegettem a takarítószereimet, a kezembe akadt az egyik kedvenc természetes, univerzális eszközöm, ami mindent ragyogóvá varázsol. Rögtön el is kezdtem vele pucolni az üveget. Ekkor pillantottam meg a megnyerő külsejű szomszéd fiút az ablakon keresztül, aki szintén takarított. Na, nem a házat, hanem a motorját. Régóta meg akartam szólítani és ahogy a lágy szellő a hajamba kapott, éreztem, hogy eljött az idő. Önbizalomtól telten és természetes tisztítószerektől illatozva odalibbentem hozzá és feltettem a nagy kérdést “Mondd, mégis mit használsz a motorod lemosására? Egyszerűen mesésen néz ki!”

Ádám – a szomszéd fiú – köpni-nyelni nem tudott. Nem tudom, a látványom taglózta-e le vagy a kérdésem. Mielőtt felocsúdhatott volna, megkérdeztem tőle, hogy az abroncsokat miért nem mossa le? Elmondta, hogy nemsokára le fogja őket cserélni, mert most nagyon jó Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire vannak itt. Smucig lévén mindig kivárja a jó akciókat, hiszen ilyenkor rendkívül jó áron tehet szert magas minőségű gumiabroncsokra. Ez az oldal Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire pedig még sosem okozott neki csalódást. Ha azonban valami nem stimmelne a rendelésével kapcsolatban, akkor azt 8napon belül vissza lehet küldeni és a webshop munkatársai visszautalják számára a teljes vételárat. A MotorTire remek választás abból a szempontból is, hogy 12 hónap garanciát vállal az adott gumiabroncsra, még használt gumik esetén is. Ez pedig óriási biztonságérzetet ad.

Ráadásul, ha online leadja a rendelést adott nap 12:00- ig, akkor azt azonnal, de legalábbis még aznap feldolgozzák és másnapra már a kezében is vannak a gumijai. A kiszállítást a DPD futárszolgálat teljesíti 2000 Ft-ért. Gond van az abronccsal? Ugyanennyiért vissza is lehet küldeni, ezt természetesen a vevő állja.

Mindenesetre a fiú igen mély benyomást tett rám. Igazából nem is hallottam, miről beszél, teljesen magával ragadott a látványa. Hogy én is mondjak valami értelmeset számára, megosztottam vele a tapasztalataimat a kedvenc mosószeremmel kapcsolatban. Elbúcsúztunk, majd folytattuk a takarítást. Legközelebb azért áthívom egy kávéra, ha értitek mire gondolok…